***

Meie võltsi suhte tagamaadest

Mitte võlts nagu, et õu maksa võlts ära vaid nagu võlts, vale… mmm feik… okei, vast saate aru küll. 🙄

Ma lugesin just (Mari)melli postitust sellest, kuidas sotsiaalmeedias eksisteerivad võltssuhted. No see pole ju enam mingi uudis, et siin näidataksegi kõike läbi õnnefiltri, eksole. Ka mina ise. Ega ei kujuta end küll ette jagamas pilte, kuidas vetsupotti küürin või Geiduga vaidleme või kumbki lastest mingit järjekordset lollust jälle teeb… Samas äkki peaks?

Igatahes, ma tahtsin kirjutada sellest, et tegelikult on see teema väga suur ja vägaaaa lai.

Ma kunagi lisasin Geiduga rohkem pilte sotsiaalmeediasse, all südamed, võibolla ka mõni diibim mõttetera, kuidas me ikka läbi tule ja vee sõuame. Viimasel ajal lisan pilte temaga koos pigem harvem, sest ma ei tea… Mis seal ikka jagada. 😀 Vahel võiks ju (endale) meelde tuletada, et ma pole üksi. 😀

Okei, see on veider, kui naine või mees lisab sotsiaalmeediasse ikka väga tihti koos pilte, all südamed ja max love, kuid tegelikult on kõik halvasti. Koguaeg. Ma nimetaks seda võltsiks.

Mul sesmõttes suva, do what makes you happy, eks, aga lihtsalt seda nimetaks ma võltsiks.

Siis ma jäin aga mõtlema jälle meie suhtele ja ega ma ei salga maha, ka meil on suhtes musti päevi. Päevi, kus ajame üksteist närvi. Päevi, kus vaidleme ja solvume. Päevi, kus tahaks heameelega ise vastaspoole asjad kokku pakkida ja välja tõsta. Kas see aga tähendab, et ma peaksin neid hetki ka iga pildi all jagama, mis ma sotsiaalmeediasse koos Geiduga riputan? Hmmm… 🤔

Las ma teen teile põgusad ülestunnistused mõne pildi tagamaa kohta, mis ma sotsiaalmeediasse lisanud olen:

Enne seda pilti vingus Geit, miks me peame alati Vändrasse minnes seal neetud metsa vahel peatuse tegema, et mind pildistada. Ma arvan, et see on ühtlasi ka põhjus, miks Geidule ei meeldi enam Vändras käia. 🙄
Enne seda pilti olime me just vaielnud selle üle, mis värvi rõdu värvida. 🙄 Ma ei välista, et võisin isegi solvuda.
Üritasime ilusat pilti teha, kus mees tõstab oma sulgkerge naise üles, kuid peale 6266 kaadrit ei suutnud Geit ikkagi näost välja näidata, et ma päriselt ka ei kaalu 8276kg kilo ja ma ähvardasin teda, et kui ta nüüd viimase pildi jaoks normaalset nägu ei tee, võib sinna metsa alla oma asjadega kolida. Tundub, et tuli välja, kui me praegu siin elame. Koos. 😀

Selle pildi tegemise ajal ajas mind õudsalt närvi see, et ta mu perset koguaeg näppis ja juukseid sassi ajas. Sa ei tea, et pildistamise ajal ei näpita naise juukseid? Ma olen kurja vaeva näinud, et need paika sättida. Also, elasime me tegelikult pm koos nagu korterikaaslased, st magasime eraldi tubades ja mingit lähedust ei omanud teineteise suhtes.

Aga jah, need olid sellised väikesed killukesed, ma ütleks.

Kas ma nimetaksin ennast võltsiks, sest ma ei jaga piltide all ka meie suhte varjukülgi? Eip. Sest laias laastus on meil kõik hästi, sellised vaidlused, tülid ja mõõnad käivad mu meelest ühe suhte juurde. Või noh, ma ei taha siin väita, et kõigi suhete juurde need käivad, aga meie oma küll.

Kujutate nüüd ette, et ma lisan instagrami nt Geiduga koos pildi ja alla kirjutan: Ma armastan sind! Aga ühtlasi ajab mind kettasse see, et sa ei oska oma musti sokke ise pesumasinasse panna ja tegelikult on mul jumala siiber, et sa peale söögi tegemist pliidiümbrust ära ei korista ja ausalt öeldes, meie vahel on kõik läbi!!!!! Nii musi oled! Mulle meeldib, kuidas õhtuti kaisutame ja sa oled parim mees!❤️❤️❤️💔💔 #eisuudaäraotsustada

Aga ma ütlesin Geidule nüüd, et kui ma teda järgmine kord tüli käigus taldrikuga viskama juhtun, teeks ta igaljuhul selfie, sest mul on vaja meie mittevõltsi suhte näitamise jaoks sotsiaalmeediasse materjali…

Või kui ma dramaatiliselt teise tuppa oma teki ja kahe padjaga kolin, sest me oleme eelnevalt läinud vaidlemisega üle piiri, peaks või vähemalt võiks ta kaastundest minust pilti teha… I call it real life. 🙄

Ma loodan, et keegi meile suhtekaitset ei kutsu. Geit ütles, et ta ei viitsi minult jälle panniga saada, sest homme vaja tööle minna ja ta ei saa sandiks jäämist endale hetkel lubada. 🙄

7 thoughts on “Meie võltsi suhte tagamaadest”

  1. Minu jaoks on võlts armastus see kui inimesed on üritusel kus ka teisi inimesi..mees räägib milline mõttetu naine tal on..järgmine päev paneb naine pildid kah max südamega et neil ning love.

    1. Kuidas see võlts on? Äkki naine siiralt arvabki, et neil kõik hästi ega tea, et mees salaja taga kirub? 😀 Või mõtlesid sa, et mees räägib oma naise ees teistele temast nii?

  2. Ma alles hiljuti sattusin su blogi lugema ja kui su mehest pilti nägin, sis vaatasin nagu enda meest. Nad välimuselt nii sarnased, et jube hakkab 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga