Mida peidavad endas kingikotid?

Umbes mai keskel lükkasin ma blogi Facebooki seinal käima väärtusliku auhinnamängu.

Kuna kotis on nii palju erinevaid tooteid nii mitmelt erinevalt koostööpartnerilt, mõtlesin teile ka näidata, mida need kaks kingikotti endas sisaldavad. Tahate ju oma silmaga ka näha, mida te võita võite, eksole?

See on mul üldse selline suurem projekt seoses blogiga. Kaks nädalat oli täis suhtlemist, närveerimist ja ootamist. Mõni asi läks küll teisiti, kui soovisin, aga vähemalt tean, mida järgmisel korral teisiti teha. Paremini.

Ma ei hakka detailselt kirjutama, mida mõlemad kotid sisaldavad, piltidelt on seda väga selgelt näha ja võitjatele ka ehk mingi üllatusmoment siiski jääb.

Mõlemas kingikotis on enamasti samad asjad. Erinevad vaid juuksehooldustooted.

Ühte kingikotti andis panuse Linea Natura (link!) sellise turgutava juuksehoolduskomplektiga. Linea Natura on minu jaoks tõusev täht juuksehooldusmaailmas, sest aina rohkemad inimesed kasutavad nende tooteid ja on tõesti ka rahul. Mina olen ka!Teise kingikotti poetas juuksehooldustooteid ja Geomari kehakoorija Placent Activ (link!). Nende tooted on väga populaarsed ja kvaliteetsed. Et suu magusaks saaks, siis ulatas oma abikäe mulle ka Maiasmokk (link!), kes poetas mõlemasse kingikotti erinevate maitsetega kompvekke.Kevad on käes ning selle aasta tõeline hitt on liblikapross. Mõlemad lugejad saavad endale võrratult kauni ja kvaliteetse liblika rinda ning seda ideed aitas teostada K-Design (link!)Küünlad suudavad luua lõõgastavat meeleolu ja olla justkui üks osa kodusisustusest. Oma panuse kingikottidesse andis ka Natural Candles (link!) suvevärskuse küünaldega.COCOZ (link!) poetas kingikottidesse patuvaba šokolaadi, mis on palju tervislikum alternatiiv tavašokolaadile. Meigivarusid aitab kahel õnnelikul võitjal täiendada Essence Eesti (link!). Valikus on erinevaid tooteid ja minu ülesandeks on need kahe kingikoti vahel ära jaotada. Minu pikaajalisem koostööpartner Dove (link!) pani kahele õnnelikule kokku kopsaka kraami keha- ja juuksehooldustoodetest. Joo kraanivett (link!) panustas minu ettevõtmisesse kahe vinge veepudeliga ning tahab inimestele südamele panna, et me tarbiksime ikka rohkem kraanivett. See säästab keskkonda ja raha! #jookraanivettLoodusvägi (link!) panustas kingikottidesse ainult hea ja paremaga! Ja mis kõige tähtsam- ainult tervisliku kraamiga. Facebookis on nad ka täitsa olemas (link!).Ka Hortus Medicus (link!) pani õla alla millegi tervislikuga ning sealjuures poetas kingikotikestesse midagi kehale ja juustele.Natural Skinny Herbs (link!) poetas mõlemasse kingikotti pakikese teed, mis puhastavad keha ja turgutavad vaimu.ZOOMBOOK (link!) on võitjatele välja pannud kaks kinkekaarti, millega saab siis ise nende kodulehel majandada. Kui võitjad peaksid nende kasutamisega hätta jääma, aitan meeleldi. 🙂Ecodenta (link!) panustas suuhooldustoodetega. Eks näis, kes millise saab. See jaotusülesanne on jällegi minu kaela veeretatud. RAWIM (link!) poetas kingikotikestesse käsitööna valminud ehteid. Hihi, teile ma ei näita! Las jääda ka natuke salapära võitjatele.Ma olen nii nii tänulik kõigile koostööpartneritele, kes oma õla alla panid ja mulle oma abikäe ulatasid. Ausalt öeldes, kui mul see mõte tekkis, siis mõtlesin endamisi, et raudselt mu kirjadele ei vasata või keeldutakse, aga näete, läks kõik hoopis vastupidi.

Mitte, et koostööpartnerid tavaliselt jätaks vastamata või keelduks, aga minu jaoks tundus ulmeline, et see plaan üldse läbi läheb.

AITÄH-AITÄH-AITÄH kõigile, kes mind selles ettevõtmises aitasid! ♡

Kas sina oled juba auhinnamängust osa võtnud? Ei? Mine ja tee seda, 5. juuni loosin need kaks väärtusliku kingikotti välja (2×200€). Auhinnamängu leiad siit (link!).

Kommentaarid

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Viimased postitused

Miks inimesed lasevad endale pahasti öelda???

Ma eile tegin instagramis üle pika aja jälle seda Q&A. Eelmisel korral olid inimesed (või [...]

Kuidas suhtes kõik nii iseenesest mõistetav ikka on

Ma pean selle lõpuks “kaelast” ära kirjutama, muidu tuleb uus elu ja mälu peale ja [...]

14 ja 2

Eile ja täna on olnud üsna tähtsad päevad meie peres. Eile täitus minu ja abikaasa [...]

2 Comments

See on nüüd läbi!

Aeg on asjad pakkida ja need lõplikult kodust välja visata/põlema panna, sest kool on nüüd [...]

1 Comments

Kas nutivaba suvi on tõesti võimalik?

Suvepuhkus algaaaas! Tegelikult juba mõned päevad tagasi. Suvepuhkus sellesmõttes, et suurematel on ka kool nüüd [...]

1 Comments

Kuidas ma endale kodus ise iluoppi tegin

Mul tekkis selle pealkirjaga kohe oma peas väike video, kuidas ma ennast kuskil köögi laual [...]

Kuidas kõik nüüd läbi saab

No tere! Pole mina jälle siia mõnda aega jõudnud ning aegajalt taban end mõttelt, et [...]

8 Comments

Kuidas lapsed ei taha enam üldse õues käia

Ma tegelikult mõistan seda, et maailm muutub, uueneb ja areneb aina edasi ning nutiseadmed on [...]

Kuidas mu lapsed edaspidi põrandal peavad sööma

Ma otsustasin meie köögist laua ja toolid välja visata. Jah, kuulsite, st lugesite õigesti. Ei [...]