Määratlemata

Mida soetada suveks endale Romwest?

Ma olen Romwega koostööd teinud peaaegu aasta ja pool. Alguses oli see pigem õhin, et ma ju saan tasuta riideid ja kuna ma oma blogi väärtust tol hetkel ei osanud absoluutselt hinnata, siis tundus iga sealt saadud riie maailma kõige paremana. Tegelikkuses saabusid sealt enamjaolt ebakvaliteesed asjad, millel paari korra kandmisega õmblused juba lahti tulid. Mõni üksik pidas ja peab siiani vastu. Viimasel ajal olen ma aga väga positiivselt meelastatud. Põhjuseid on mitu- riided on tõesõna kvaliteetsemad, ilusamad ja tarne on max nädal. 

Küll loojus meie koostöö vahepeal juba ära, sest nad hakkasid erinevaid tingimusi seadma. Küll öeldi, et hinnapiir ühel tootel on alla viiekümne doltsi. Järgmisena, et jalanõusid ei saa. Ja siis kirjutati, et käekotte ei saa valida. Lõpuks langes toodete valik üldse minimaalsele numbrile- ala vali 1 või 2 toodet ja tee siis kaks postitust, et rohkem promo saada. Minu jaoks muutus see üsna naeruväärseks. Saan 1 või 2 toodet ja mis ma nendega peale hakkan? 1 toote jaotan kahe postituse peale? Ma ei viitsi mõeldagi, kuidas see peaks välja nägema. Pool riidest näitan ühes ja teise poole teises postituses? 😀

Siis ma võtsingi end kokku ja kirjutasin neile, et vist hakkab see asi ära vajuma ja pole nagu enam mõtet. Nemad kirjutasid, et õu misasja, vali 4-5 toodet ja tee täpselt nii palju postitusi, kui ise heaks arvad. Ok! 😀

Täna ma mõtlesin neile vabatahtlikult veits promo teha, sest seal tõesti on viimasel ajal väga ilusad asjad. Ja kuna mulle on kirjutanud mitmed inimesed, et nemad sellest lehest midagi ei teadnud ja tänu mu blogile avastasid, siis on mul veel rohkem põhjust nende tooteid siin näidata. Suvi ju ka tulemas. 

See suvi läheb mulle peale eriti igasugused “sõjaväe” mustriga riideesemed- tahaks endale skinny püksid soetada, t-särgd, õhulised kardiganid. Kindlasti on minu puhul väga teemas värvilised t-särgid ja valged särgid, millel pilt peal. Pikemad särgid muidugi.
1. Tuunika (LINK)
2. Kimono (LINK)
3. T-särk (LINK)
4. T-särk (LINK)

1. Tuunika (LINK)
2. T-särk (LINK)
3. T-särk (LINK)
4. T-särk (LINK)

1. Jumpsuit (LINK)
2. Bodysuit (LINK)
3. Traksikad (LINK)
4. Jumpsuit (LINK)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga