Määratlemata

mida teha kahe nädalaga, mil lapsi ei ole?

Tööl käia muidugi! Ei tegelt, kuna ma pole juuli kuu graafikut kätte saanud, siis ma ei tea, mis mind ees ootab. Nojah, mis juuli kuust ma räägin. Ma pole isegi praeguses kuus ühtegi päeva tööl käinud, sest lapsed haiged ja mina samuti. Nüüd. Aga 22 juuni me viime härraga lapsed maale. Jaaa, oooo õnnis puhkus saabub! Minu vanematega seadsime juba eelmisel suvel paika plaani, et lapsed lähevad sellel aastal neile puhkama. Hendrik kaheks nädalaks, Raimond üheks, sest viimane on veel liiga pisike, arvab minu ema. Ja liiga mässumeelne. 😀 Seda ei arva keegi vaid teame kindlalt. Oma silmaga ju näinud.

22 juuni läheme maale, viime lapsed ära ning veedame ise ka öö seal. Järgmisel hommikul sõidame linna tagasi, sest broneerisime endale Lavendel Spa Hotelis toa ning puhkame veidi. Mitte küll kaua, sest 25. juunil pean mina tööle minema, aga vähemalt üks öö saame seal olla, mõnuleda sauna- ja veekeskuses ning hommikul nautida rikkaliku hommikusööki. 
Pildi allikas (LINK)
Pildi allikas (LINK)
Pildi allikas (LINK)
Pildi allikas (LINK)
Vähemalt üks päev saab kuidagigi lõõgastuda. Eks näis, mis muude päevadega ette võtta võimalik on ja kas üldse vabu päevi tuleb lastevabal ajal. 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga