***

Miks me füsioteraapiasse minema peame?

Vau, Jane oskab pealkirjas kasutada esimesena ka muud küsisõna kui “kuidas”. 😅 Ma ikka ise vahel naeran neid pealkirju mõeldes, et kuidas mul alati essana pähe tuleb “kuidas”. 😅

Ja et täpsustada, siis mina ei lähe füsioteraapiasse võimlema, Joosep läheb. See me tuleb kuidagi nii lihtsasti kuigi mulle üldse ei meeldi meietada ja mind ajab naerma, kui teised seda teevad. Samas, natuke ma mõistan ka seda, vahel tuleb see endalgi nii automaatselt.

Kui keegi küsinud on, et millal meil esimesed hambad tulid, olen vastanud, et ma ei mäleta, millal mul tulid, aga Joosepil tulid umbes sel ajal. 😀

Või, kui küsitakse, kas käputame juba, vastan, et Joosep veel mitte, aga mina ikka, küll väga harva ja enamasti ebaadekvaatses olekus, aga siiski.

Kunagi küsiti instagramis, kas kasutame riidest mähkmeid, vastasin, et mina enam mähkmetes ei ole, aga Joosepil kasutan vahepeal küll.

Ma võiks neid näiteid siia lõpmatuseni tuua. Ei, ma pole pahane. Huvitav on isegi tegelikult vastata, saab nalja. 😀

Lähme nüüd teema juurde.

Minu poisu, Joosep, saab järgmine kuu juba 1 aastaseks. Käisime täna perearsti juures kaalumas ja mõõtmas. Kõik on vinksvonks, aga perearst tundis endiselt muret selle üle, et Joosep veel ei rooma edaspidi ega ka käputa.

Ta käpuli asendisse läheb ja seal ka kiigub, aga edasi ei liigu. See-eest viimase kuuga hakkas ta ise istuma ja tõmbab ennast toe najal põlvedele.

Joosepil praegu selline periood ka, kus ta täiega võõrastab. Emme, issi, vennad ja õde sobivad, aga kõik ülejäänud – kes lähemale kui 2 meetrit tulevad, need võivad oma kõrvakiledega hüvasti jätta. 😀

Seega pakkus perearst välja, et võiks siiski füsioteraapiat proovida. Või vähemalt saab ta mulle näidata, kuidas Joosepiga kodus võimelda, et see käputamine tal ikka tuleks. Me muidu ka kodus võimleme… no näete, jälle see ME! 😅 Mina võimlen Joosepiga. Talle aga see käputamine kuidagi üldse ei meeldi. Või noh, ei taha kuidagi tulla.

Otseselt ei sunnitud meid füsiosse, aga see tädike rääkis seal ulmehäid edulugusid ja ma mõtlesin, et mis seal ikka kaotada. Mööda külge alla ei jookse ja vast Joosep kõik need 10x seal algusest lõpuni välja ei röögi. Täna küll röökis nii, kui füsioterapeut julges tema poole vaadata. 😅

Eks näis. Homme juba lähen temaga füsiosse ja vaatame, kuidas seal läheb. 21.08 läheme Joosepiga PERHi näo- ja lõualuukirurgi juurde selle lõge teemaga, hoidke pöidlaid!

2 thoughts on “Miks me füsioteraapiasse minema peame?”

  1. Me 7 kuune selline,et kaugelt on jumala okei teistele naeratada ja laliseda aga liiga lähedale tulevad siis ,,Suur Ei ,,. Pühapäev käis ämm külas siis hea ,et hingetuks ei röökind kui ligi tuli aga eile poe järjekorras meie seljataga seisab jumala võõras mees siis piiga lihtsalt laliseb ja naerab talle otsa 😀 .

  2. Ma käisin täna oma 8-kuuse poisiga verd andmas, meil eelmine kuu oli üks näitaja madal, vaadatakse uuesti. Võtmise ajal ei tulnud piuksugi, naeratas tädile ilusti. Aga see plaaster mis ümber sõrme tõmmati, no johhaidii. Ta hakkas mul selle peale röökima, et ma ei lasknud tal seda sõrme suhu panna. Lasi nagu rattta peal seal, mitte midagi ei aidanud. Vaatsin et ruttu sealt haiglast välja saan. Lõpuks õues vaevu sain ta rahunema ja sis jäi tuttu ka. Kaua ei maganud ja ühes poes oli üleval ja niikaua lutsutas kui selle ikkagi suhu tõmbas. Õnneks nägin õigel ajal ja sain ilusti kätte. Aga siuke kisa mitte millegi peale pm.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga