***

Miks ta mind piilumas käib?

Oeh, ma ei teagi, kust alustada. Üsna veider olukord on. Geit süüdistab mind mustas südametunnistuses. Ma mõtlen, et hea, et mul südametunnistus üldse on, nagu daaa. 🤣

Ma ei tea, kas teil ka mehed selliseod veidraid asju teevad nagu Geit teeb?

Näiteks suvel olin üleval voodis pikali ja korraks vaatasin toaukse poole ning võpatasin. Geit konkreetselt lamas seal maas, ainult pea paistis ja vaatas mu poole. Ja kui võpatasin, hakkas ta täiega naerma.

Toas on ta nii palju selliseid asju teinud, kus ta lihtsalt ilmub jumala vaikselt kuhugi ja passib mind. Ja see on creepy. Ma ehmatan ikka korralikult iga jumala kord. Vahepeal isegi kiljatan. Lihtsalt selle peale, et ta mind nii imelikult passib.

Tema muidugi ei saa aru, et midagi valesti oleks. Ta ütleb, et ta lihtsalt vaatab. Ja no eks ta tõsi ole ka. Vaatabki ju. Maas. Ukse vahel lamades nii, et ainult pea paistab. Te ei vaata kodus nii ringi v?

Õues teeb ta samat asja. Nt eile koristasin õhtul pisemate tuba ja pilk uitas akna juurde. Geit seisab ja vaatab tuppa, silmad pärani, nägu jumala x ees. Nagu????? Kas see on normaalne v? Ja siis ta hakkas mu reaktsiooni peale nii rämedalt naerma, et seda oli tuppa kuulda.

Ta võiks mu reaktsioonid iga kord videosse võtta ja ta saaks päris korraliku ärasaatmisvideo minust teha, kus te kõik täiega naerda saaks, sest ma võin kihla vedada, et ühel heal päeval ma viskan sussid püsti ta hullu pilgu peale ja vaatamise peale. 🤣

4 thoughts on “Miks ta mind piilumas käib?”

  1. Ma saaks vist kohe südari selliste asjade peale .Seetõttu ütlen ,et see on päris ebanormaalne just see ukse juures ja akna taga ehmatamise osa 🙂 🙂

  2. Hahahaha! Ma teen oma mehele nii! Askeldab kuskil midagi ja siis ma salaja hiilin ja jään passima kuni mind märkab.. aga endal on vahepeal jumala raske naeru tagasi hoida 😂😂.. Mõnikord on ta ka mulle nii teinud. Või lihtsalt kõnnibki nii imevaikselt, et pole kuulda ja siis ilmub järsku nagu kummitus kuskilt 😂 ma muidugi ehmun siis igakord ja ta küsib, et mis mul viga. Ütlen siis alati, et tee häält kui tuled, hirmus on kui kummitamas käid 😄

  3. 😄 tundsin end vägagi ära. Ei ole kommenteerija. Aga täna kohe pidin sõna sekka ütlema. Aga teiste üle on ikka hea naerda. 😆 Kuigi tean, et neil hetkedel ei ole see üldse naljakas. Kõigi jaoks olen teada tuntud kiljuja. Hirmsast ehmatan ja seda kasutatakse ära. Olen vaikne lugeja. Kohutavalt meeldib teil siin külas käia. 😊

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga