Määratlemata

millal ta üks kord valmis saab?

Hot.ee või suhtlus.ee või oleks õigem nüüd öelda, et online.ee keskkond vist ei saa iial valmis, täpselt nagu Tallinna linn. Või ma eksin? Võib öelda, et siit tuleb nüüd natuke vingumist ja natuke laiskust, sest ma pole inimene, kes kasutab aastaid ühte meilboxi ja seejärel tahaks uude keskkonda üle minna. 

Ma olen inimene, kes ei suuda kohaneda uute asjadega, mis puudutab internetimaailma. Kui Facebook tuli, tšillisin mina ikka rõõmsalt rates edasi, sest Facebookis oli minu jaoks kõik uus ja võõras ning see oli tõesti eemaletõukav. Kuid kuna kõik tuttavad sinna üle kolisid, ei jäänud mul muud valikut. 

Nüüd on jama meilidega. Hot.ee keskkonda tegin ma endale kunagi kasutaja. Seal suhtlesin ma erinevate koostööpartneritega, nüüd õpetajatega, muud kooliasjad, lasteaiaasjad ja tegelikult võib öelda, et selle meili kaudu saan ma kätte kõik eluks vajalikud tähtsad.. dokumendid ja kirjad. Ja samuti ise saadan neid välja. 

Mingi aeg hakkas hot täiega pange panema. Järgnesid igasugused hooldustööd, ma küll ei tea millele, sest paremaks see koht ei muutunud. Siis tuli teade, et hot.ee-st saab suhtlus.ee. Kortsutasin kulmu, sest mulle ei meeldi kolida üldse. Seda veel virtuaalselt. Okei, kolisin üle suhtlus.ee portaali. Õnneks seal midagi kaotsi ei läinud, kõik kirjad ja asjad sai üle tuua. Isegi seal oli parem, sest see keskkond sorteeris kogu kräpi mujale, mis sulle postkasti saadeti (spämmid ja reklaamid :D). 

Tükk aega oli harjumist suhtlus.ee-ga, kui hakkasid jälle pihta igasugused hooldustööd. Vahel peksis leht errorit ja ei lasknud üldse postkasti ligi. Ja nüüd eile või täna tuli teade, et suhtlus.ee kolib üle online.ee portaali. 😀 Mida hekki 😀 Üritasin siis täna seal online.ee lehel saata telefoniga meili ja seal polnud isegi “saada kiri” nuppu, mille tõttu pidin ma päris kaua jukerdama, et hot.ee portaali ligi pääseda.

Jah, mul on gmail, kuid ma kasutan seda.. mm.. bloggeris blogimiseks. Ja mõni kord tulevad sinna lasteaiast teated, aga ma ei harju selle kohaga iial ära. Lihtsalt ei harju. Aga kui ma vaatan elioni (nüüd siis juba telia) kolimistehnikat, siis… tuleb vist vähem vinguda ja rohkem harjuda. 😀 Egas siin muud valikut polegi. 

5 thoughts on “millal ta üks kord valmis saab?”

  1. Soovitan gmaili kolida, lihtne, saab ise kujundust muuta ning sorteerib samuti rämpsu muudesse kaustadesse 😊 Ja veel enam kui niigi pead kolima siis vahet ju väga polegi kuhu kolid😝 Tõesti gmail on hästi mugav ja sellega harjub kiirelt ära. Kiiremini kui sa arvadki😄

  2. Ma ise kolisin eelmise aasta alguses hot.ee-st gmaili, kuna kolisin välisriiki ja tahtsin kindel olla, et seal teistele ja mulle saadetud kirjad ka kohale jõuaksid. suunasin hot.ee-st kõik gmaili ja voila! Parim otsus. Pole seda jama, et mingil põhjusel ei saa üldse postkasti sisse. Ja gmaili aadress on välismaal adekvaatsem kui mingi @hot.ee

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga