***

Mille kuradi pärast…

Ajasin end hommikul üles ja läksin Facebooki. Viimastel päevadel on hakatud minuga palju suhtlema. Messengeri bling-blinge tuli ikka üsna mitu tükki ja asusin kohe oma kirju lugema.

Ma pidin korra oma silmi hõõruma ja kontrollima kirja saatja nime, kas ma näen ikka õigesti. Tegin messengerile isegi refreshi, et ehk on midagi kokku jooksnud. 😀

Koostööpartner kirjutas mulle eriti familiaarselt, “mille kuradi pärast on teil vaja igalpool kirjutada, kui hea või halb keegi välja näeb” ja et nemad minult hetkel tellitud postitust ei oota. Ma pidin selle avaldama nüüd uue nädala alguses, aga nad tühistasid selle ja lükkasid edasi.

Mul on nagu eeeeee…. ok! Oota, kus ma olen kedagi maha teinud või mõnitanud? Halloo! Mind tehti maha teises blogis ja sellepärast võtsin endale õiguse asja kommenteerida! Ma vastasin neile, et pole kedagi oma blogis eile maha teinud vaid arutlesin selle üle, miks on vaja nii õel olla ja avalikult teiste välimuse kallal võtta. Selle peale hakati mulle rääkima, kui ebakasulik on turunduse võtmes mul sellist saasta kommenteerida. Eeeee. .. mina ei kirjuta oma blogis asjadest, mõeldes, kas see kunagi tulevikus turunduslikus võtmes ka kasulik on!

See on ju minu blogi, minu koht, kuhu oma elu laotada. Rõõmsad ja mitte nii rõõmsad asjad. Arutleda selle üle, mis siin maailmas õigesti või valesti on.

Ma olin ikka pehmelt öeldes hämmingus, kui sellise kirja sain.

Edaspidi võiks minu blogiga enne tutvuda ja arvestada, et siin võin ma absoluutselt kõigest kirjutada, sest see on minu jaoks ausalt üsna veider, et koostööpostitust ei sobi nende arvates sellise “jama” kõrval presenteerida.

Et siis ma pean oma elust mõned roosikübemekesed välja pigistama, need siia üles kirjutama ja alles siis võin ma tellitud postituse avaldada. Püha jeerum, kui absurdselt see minu jaoks kõlab, aga võib-olla olen ma ise peast soe ja ei saa aru, et koostööpartneri mure oli õigustatud. 😀

Ma palusin edaspidi kõik koostööplaanid seoses minu blogiga tühistada, sest ma ei luba endale pähe istuda ja ammugi mitte sellist suhtumist. Mina kirjutan sellest, millest soovin ja ma täiesti saan aru, et bränd ei taha oma tooteid tutvustada kohas, kus kedagi maha tehakse või mõnitatakse, aga kas ma eile tegin seda? Ma julgen väita, et ei!

6 thoughts on “Mille kuradi pärast…”

 1. Ma arvan, et see oli rohken seotud sellega, et see asi üldse väga suure kella külge läks lõpuks. Sellest kirjutab ju õhtuleht , elu24 ja päris palju blogiad ja rohkem vist häirib see, et siis arvatakse :” Nii lame , firma püüab reklaami saada tänu sellisele skandaalile .” Vms

  1. No kahjuks mina ei saa kontrollida, kes veel sellest kirjutavad. Minu meelest on üsna ok, et antud postituse asjaosalised võtavad sõna. Ülejäänud, kes arvamust avaldavad, noh jah, kellelegi kätt ette panna ei saa ju. 😀

   1. Misasja sa ulud koguaeg? Nagu titt kes jookseb memme seeliku alla uluma kui keegi kuskil midagi ütleb või kommenteerib-lihtsalt see memm on su blogi. Väga madal ,Jane

    1. Oma blogis võin ju uluda. Mõtle, kui ma tuleks su akna alla uluma. Siis ma täiesti mõistaksin su pahameelt. Antud hetkel on sul endal valida, kas loed minu ulgumist või ei. Kahjuks sa siiski valisid selle lugemise ja see on täitsa sinu enda probleem. 😀

 2. Mina ei näe siin hetkel mingit ulgumist. Ka ei näinud Su eelmises postituses kellegi mahategemist. Pigem vastupidi. Kui inimene näeb tõesti igalpool ainult negatiivset, on see sügavalt tema enda probleem ja temas endas kinni. Tore on lugeda blogi, kus kõik ei ole võlts ja klanitud, et on näha ka nn plaasterdusi ja hommikust padjakat 🙂 Go, girl👍

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga