***

Milliseid blogisid loen mina?

Ma alguses õieti ei saanudki aru, et mis moodi see hääletamine välja hakkab nägema. Ilmselt midagi sinna kanti, kuidas oli see eelmisel aastal. Nüüd selgus, et ühelt IP aadressilt saab kuni 5 häält anda. Ühest blogist sain aru, et igas kategoorias saad viie oma lemmiku eest hääletada, kuid lõpuks vist on ikkagi nii, et kogu hääletuses saad 5 häält anda?

Ma pole ükski aasta väga kellegi poolt hääletanud. Esimesel aastal ma ei taibanud isegi oma lugejaid üles kutsuda, et nad minule oma hääle annaks. Ma ei tea, miks.

Oma hääli jagan vastavalt sellele, kelle blogi aegajalt loen, kõigile kahjuks ei jagu, kuigi ma hääletaks kõigi poolt, kui saaks, sest kõik blogijad vääriksid autasu. 🙂

Arvamusblogide kategoorias loen ma  Ebapärlikarpi (link!) ja Estonian with a packback (link!blogi. Nemad sellepärast, et nende sõnavõtte on peaaegu alati väga huvitav lugeda.

Pere- ja beebideblogide kategoorias oleks võinud ma tegelikult sellel aastal osaleda, kuigi ma esiti arvasin, et enda blogi ma sinna alla ei liigitaks. Nüüd arvan vastupidist, aga eks järgmisel aastal vaatan uuesti seda asja. Minu hääled saavad kindlasti Lipsuke (link!ja Anu blogi (link!). Kui saaks hääli rohkem anda, saaksid need veel Elu kaksikutega (link!ja Kolm kleidikest (link!).

Loome- ja kultuuriblogides pole mulle ühtegi tuttavat nime, seega seal kategoorias ma oma hääli välja ei jagaks. Aga ma olen ju nii väikese silmaringiga inimene, et täitsa minu enda süü.

Ilu- ja moeblogide all on nii mitmeid lahedaid ja vingeid blogijaid, seega läheb valik nii nii raskeks. Kuna häältearv lõpmatu ei ole, annaksin siin oma hääle Iluexpressile (link!). Liisa Leetmaa on ilmselt kogu Eesti rahva lemmik ja ma isegi ei kahtle, et ta selle kategooria kinni paneb.

Ja noh, tegelikult pole mul ilust õrna aimugi.. Nagu te täna aru saanud olete. 😀

Reisiblogisid ma ei loe, seega lemmikuid seal mul ei ole. Aga ehk kunagi tulevikus?

Noorukite blogi kategoorias saaks minu hääle kindlasti Mariel Pähkel (link!), kuid tuttavad nimed on minu jaoks ka Gerli Naaris (link!ja Tsikabuum (link!). 

Aasta uustulnuk võiks olla Kadry-Ly (link!). Kuigi ma järjepidevalt sellel blogil silma peal ei hoia, siis igati võitu väärt veebipäevik.

Meeste blogide kategoorias ei pea isegi mõtlema, kellele ma oma hääle annaks. Muidugi on see A mida Hendry teeb? (link!blogi.

Huhh, sellel aastal ongi kõige rohkem võistlejaid eluliste blogide kategoorias. Läheb korralikuks rebimiseks! Nendest blogidest loen ma kõige enam Costany (link!), In Love In Ljubljana (link!), Marleen Leppikut (link!), Riisitera (link!) ja Preeriakyylikut (link!) ja Mallukat (teda te teate kõik ju :D!) Hääle annaks kindlasti selles oma nimekirjas esimesele, kuigi on ilmselge, et Mallukas paneb võistluse kinni. Nagu igal aastal, aga teine ja kolmas koht ju täitsa veel saadaval. Ma ennustan, et Triinu-Liis saab teise koha endale. 🙂

Toidublogisid, jällegi, ma ei jälgi. Mul ei ole vahel aega, et enda blogigagi tegeleda. Kust ma võtan selle aja, et tutvuda uutega?

Ma millegipärast arvasin, et trenn ja sport on samad asjad, aga tuleb välja, et ma olen terve oma elu valesti arvanud. Tervise- ja trenniblogide alt jälgin ma vahelduva eduga Lauriitat (link!), Paljast Porgandit (teda teate ka ilmselt!) ja Fitloorat (link!pigem ainult Instagramis. Ennustan juba ette, et Paljas Porgand paneb selle kategooria kinni.

Kuigi olen ma ju see suur wannabe spordimutt olnud, siis häbiga pean tunnistama, et spordiblogisid ma ei jälgi.

Fotoblogide kategoorias on minu vaieldamatu lemmik Fotoraat (link!). Tänu Mallukale sain ma üldse nendest teada. 😀 Ja videoblogide kategoorias annaksin oma hääle Gerli-Maigretile (link!)

Mul on tegelikult (häbi tunnistada isegi!) väga vähe aega lugeda teiste blogisid. Peamiselt tulen ma arvutisse ja enamus ajast kas tegelen enda blogiga või suhtlen inimestega. Viimasel ajal olen hakanud rohkem pilku peale viskama Deinile (link!).

Vaadates seda postitust, siis peaks blogrolli kokku panema avalehele. 😀

Minult on ikka paar korda küsitud, kas ma EBA 2017 üritusele lähen ka. Muidugi! Väike lootus on midagi võita, kuid pigem lähen sinna sellepärast, et näidata austust korraldaja ja samuti kolleegide (kaasblogijad on ju nagu kolleegid) vastu. 🙂

Ikka ja jälle tuletan ma meelde, et kes tahavad mu blogile oma hääle(d) anda, saab seda teha siin (VAJUTA SIIA!), kategooria on elulised blogid ning linnuke pane janeblogi.ee kastikesse! Aitäh, kallid-paid-viiekas!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga