***

Mina ja pesumodelliks? Aga miks mitte?

Ma arvasin koguaeg, et olen viimane inimene maamunal, kellele pesumodelli tööpakkumine tehakse, aga võtke näpust, ka mina eksin vahel. 😀

Pole mul kunagi erilist modelli keha olnud. Ka siis mitte, kui lastetu, noor ja naiivne olin. Peenike olin küll, aga mitte nii palju, et kuhugi modelliks sobida. Vanavanaema armastas küll mulle väiksena öelda, et minust saab vahvate lokikestega Miss Eesti, aga läks teistpidi hoopis. 😀

Täna kirjutati mulle ja uuriti, kas ma ei sooviks olla pesumodell Saksa ja Hollandi ajakirjadele. Lubati head tasu ja isegi lepingut. Reklaamitavateks brändideks oleks Victoria’s Secret ja Bon Bon Lingerie, pildistamine toimuks Tallinnas, üks-kaks korda kuus ja tasu ühe korra eest ka päris kopsakas.

Üsna magus pakkumine eks, aga ma vastasin talle, et kui nad ühte väga ümarat modelli otsivad, siis miks mitte. Hiljem aga selgus, et tegelikult nad otsivad ikka saledat modelli ja võivad ära oodata sünnitamise ning siis mu palgata. Ma pidin neile tõdema, et selleks läheb 7 maailmaimet vaja, et mina ennast kunagi pesumodelli figuuri tõmbleks. 😀 ja siis mulle enam ei vastatud…

Ja nüüd ma mõtlen, et mis diskrimineerimine see on? Miks rase naine ei või olla pesumodell? Kas rasedad ei tahagi ilusat pesu kanda? Ok ok, mina rasedana või üldse poolpaljana ajakirja kaante vahele ei ihka, aga ikkagi. Miks? 😀

Tegelikult olen ma selliste pakkumiste osas hästi skeptiline. Ma ei tea, kas asi on selles, et ma olen loomult arg inimene, ma olen liiga palju õudukaid vahtinud või mu ema jutt minu teismeeas sellest, kuidas naisi koguaeg röövitakse ja välismaale orjadeks müüakse on mulle mingi lapsepõlvetrauma jätnud, aga ma ei julgeks never selliseid pakkumisi vastu võtta. Veel enam, kui mulle kirjutab mingi tundmatu isik Facebooki. Küll jah nime ja piltidega, aga ikkagi.

On ju natuke hirmutav mõelda, kuhu need pildid TEGELIKULT jõuda võivad.

Kunagi, kui ma noorem olin, kutsus mind üks tuttav ühe püramiidskeemiga liituma. Ütles, et kui ma kohe liituda ei soovi, tuleksin “loengut” kuulama. Kus see loeng toimus? Linna nime ütles, täpse asukoha pidi mulle saatma, kui selles linnas olen ja ma hakkasin kohe ette kujutama, kuidas ma heas usus kuhugi keldrisse ronin ja mind seal tegelikult ära tükeldatakse või oimetuks pekstakse ja välismaale kupeldatakse.

Ma pole kunagi see julge noor olnud, kes KÕIKIDELE PAKKUMISTELE avatud on. Samas, võib-olla just sellepärast mu elu igav ongi ning ägedaid kogemusi praktiliselt null. Või siis on mul just vedanud ja ma olen pääsenud igasugustest õudustest, mis oleks mind ees oodanud. 😀 Mine sa tea.

Edit: ma ei pidanud vajalikuks seda lisada, sest iga inimene vast saab aru, kui tõese diiliga on tegu. Ilmselgelt ma ei jooksnud kohe endale bussipiletit broneerima ja sain aru, et tegemist on lihtsalt ühe väga kummalise ja veidra pakkumisega 🙄 Pean oma sarkasmi natuke lihvima vist 🙄

2 thoughts on “Mina ja pesumodelliks? Aga miks mitte?”

  1. Kas sa ise Reaalselt ka usud et tegu oli reaalse korraliku ettevõtte ja tōsiseltvõetava pakkumisega? Päriselt?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga