Määratlemata

mingi teatud periood elus

Varemgi olen kirjutanud, kuidas mul on olnud päev või kaks periood, kus ma olen meeletult kurb, ilma mõjuva põhjuseta ja järgmised päevad juba maailma kõige õnnelikum inimene. Nüüd on kõik kuidagi teisiti.. Alates sellest ajast saadik, kui see vaimuhaige mu ellu tungis. Ja sealt ka lahkus. Lahkudes ta oleks justkui tükikese minust kaasa võtnud, sest ma tunnen, kuidas miski ei ole mu ümber enam endine. Ma ei taha enam nii palju blogida, ma ei suuda iseendaga tegeleda.. ma ei suuda keskenduda õppimisele, ma tahan olla võimalikult palju omaette. Ma olen.. kuidagi muutunud. Ja ma ei tea, kas see on hea või halb.

Ma ei saa mittemillestki enam inspiratsiooni. Mu sõrmed ei tunne seda klaviatuuri enam nii hästi, kui varem. Mu pea on mõtetest tühi ja ma olen kuidagi teistsugune. Ma tunnen, et kõik on ümberringi teistsugune, justkui oleks kõik halvemaks muutunud. See positiivsus väheneb minus ja tegelikult ma ei taha isegi sellest kirjutada, sest ma olen üsna tundetuks kogu selle jamaga muutunud, mis mulle väga ei meeldi.. Ma tunnengi, et mul on sügavalt ükskõik, mida keegi kuskil arvab. 
Võibolla on asi selles, et viimasel ajal ei ole minu ja laste tervised just viimase peal olnud. Või selles, et läksin tööle ja olen väga väsinud pidevalt. Või selles.. et see vaimuhaige suutis minu sisse jätta jälje, mis vajaks professionaali nõustamist. Ma ei tea. Tõesti ei tea. Kui ma varem tundsin end enesekindlalt, hästi, positiivsena, siis nüüd valitseb mu üle ükskõiksus, tuimus, negatiivsus, rahulolematus, väsimus.. Ühesõnaga kõik halvad meeleolud. Muidugi laste ees suudan ma seda kõike varjata, sest midagi muud üle ei jää, aga üksi olles? See on aeg, mil kõik saab endast joana välja lasta. 

Aga ma üritan ja proovin kõigest väest, et sellest… negatiivsest koormast vabaneda. Raske on, aga ma vähemalt üritan. 

15 thoughts on “mingi teatud periood elus”

 1. Ma ei teadnud kas kommenteerida siia või kirjutada sulle isiklikult. Aga ma ütlen üht, ära lase pead norgu. Mul oli ka selline periood, mitu head kuud. Aga lõpuks ma tekitasin endale faili kuhu läksin kirjutama siis kui jälle nutsin või meel oli kurb.. ma kirjutasin täpselt sõna sõnalt enda mõtted sinna. Ja tead, kergem hakkas. See aitas, ma tulin ka sellest perioodist välja.

  Ma loodan, et varsti hakkab parem. Pea püsti neiu! 🙂

 2. Ah ära tee välja, inimesi on igasuguseid 🙂 Enamus ongi sellised retarded 🙂 pea püsti! kui näitad ennast nõrgana, siis ta saab juurde seda head tunnet, et sind veel rohkem kiusata 🙂

 3. Jane! Sa oled lihtsalt nii palju alla võtnud ja unustanud kommi süüa vahepeal. Söö kommi ja ole rõõmsam 🙂

 4. palun ära pane oma blogisse nii palju bännereid ja veel äärtesse ka mingeid vilkuvaid asju, pidevalt jookseb arvuti sinu blogis kinni selle pasa peale ja script ei vasta

 5. Mul jookseb ka arvuti siin kinni, sellepärast enam nii väga ei tulegi siia. Väga tüütu vilkumine, script ei vasta jne.

 6. tõesti. ma tulin siia alles teist korda detsembri jooksul, sest tean, et browser jookseb kokku nende tulede peale.

 7. It's amazing designed for me to have a website, which
  is helpful designed for my knowledge. thanks admin

  Feel free to visit my web-site … lasertest

 8. Neile, kes virisevad bannerite pärast 🙂 kasutage Adblocki 🙂 Aga Jane, oli tubli edasi ja hoia pea püsti 🙂 uus aasta toob uued tuuled ja puhub vanad mured minema 🙂

 9. Minu jaoks õnneks või kahjuks sellised virisejad juba täiesti tavaline nähtus. Ise ei viitsi hiireklikiga midagi teha ja selle asemel tulevad virisema. Ma olen mitmel lehel, kust asju ostnud või niisama surfanud, näinud reklaame, mis brauseri kokku jooksutavad, kas ma lähen neile kirjutama, et õu võtke maha, mul ebamugav olla teie lehel muidu? Ei, õnneks juba pikka aega adblock peal ja see ei olnudki nii kontimurdev paigaldus 😀

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga