minu tugevad küljed

Teate, ma olen viimasel ajal nii väsinud koguaeg, et ma ei suuda isegi kümneks minutiks läpparit lahti teha, et päeva teema kirja panna. Mul on unerežiim nii paigast ära, et hoia ja keela. Lähen magama kell 2-3 öösel ja tõusen järgmisel päeval 12-1 ajal. Issand, kuidas ma seda vihkan. Varem jõudsin teha palju rohkem, olla rohkem.. mina ei tea, kuidas ma selle uuesti paika saan. Eile tegin rekordi, läksin magama enne südaööd ja täna tõusin 7.45 äratuskella peale ning hoian end hetkel vägisi üleval, et õhtul varem magama minna ja ehk suudan oma normaalse eluviisi taastada. 

Eile oli tarvis challenge raames kirja panna oma tugevad küljed. Mul on pea nii tühi ja kui ma “Kodus ja võõrsil” ajal proovisin mõelda, milles ma olen hea ja tugev, siis ei tulnud sealt muud kui lahinal nuttu, sest selles seriaalis toimuvad õnnetused on tavaliselt nii traagilised ja kurvad. Ma pole pikka aega “Kodus ja võõrsil” vaadanud ega pole väga kursis, mis seal toimub. Küll vaatasin ma mingi aeg netist neid ette ja nüüd ongi järg sealmaal, kus toimus haagisepargis plahvatus. Oi, kuidas ma tihkusin nutta siin. Ja võibolla see ongi üks minu tugev omadus- nutmine. Ma suudan üsna kergelt pisarad valla päästa ja võin ikka kenakese tunni järjest töinata. 

Okok. Minu tugevad küljed.. hmmm. Ma natuke jään jänni, sest ma pole päris kindel, kas siin on mõeldud iseloomu omadusi või näiteks kirjutamist, koristamist, kokkamist? Noh, ma panen siis lihtsalt kirja, mida ma oskan hästi teha ja mõnest enda iseloomuomadustest, mis on mulle vägagi kasuks tulnud. 
Pean ennast väga heaks koristajaks, üsnagi heaks võrkpallimängijaks, korv- ja jalgpallis olen ma ka muide väga hea, kuigi pole neid kaua mänginud. Võrkpall on terve elu minu südames olnud, teismeeas sai ka trennis käidud. Praegugi tahaks minna võrkpalli trenni, aga ma ei tea, kas ma liiga vana pole? 😀 
Veel pean ma ennast tugevaks meisterdamises, laste kasvatamises, laulmises (heh, noh, see on ainult läbi minu kõrvade :D)
Iseloomuomadustest pean endas tugevaks vastutustunnet, pühendumust (kui ma midagi teen, siis teen seda südamega ja pühendan end täielikult sellele), viisakust, iseseisvust, kohusetunnet, sõbralikkust (selle üle võib kohati vaielda), huumorisoont ja sarkastilisust.
Veel pean enda tugevaks küljeks usaldusväärsust. Kunagi ei suutnud ma oma keelt üldse hammaste taga hoida. Millegipärast arvan, et see on jällegi üks halb geen, mis suguvõsas ringi liigub, sest noh.. üsna paljud neist on sellised lobamokad, et anna tuld.  Ja milles ma veel olen tugev? Kuulamises. Ma ei oska alati anda nõu, aga ma olen hea kuulaja. Vahel ei olegi vaja rohkemat, kui inimest, kes sind kuulaks ja olemas oleks. 

Kommentaarid

  1. Anonüümne says:

    Ei taha öelda halvasti aga kasuta oma pühendumist kooli asjade peal ära. Praegu ju ideaalne aeg ja vaba aega peaks piisavalt olema, kui tööl ka ei käi hetkel 🙂 kasuta seda võimalust ära ja püüa ühe korraga kõik valmis saada, mitte pidevalt edasi lükata

  2. Jane Almers says:

    Miks see peaks halb asi olema? Kindlasti sinu nõuanne pole minu jaok halvasti ütlemine. Ma saan sellest ise ka aru, et ühe korraga kõik valmis teha on palju parem, kui edasi lükkamine. Kahjuks ühe korraga ma kõike ei saa, sest õpetajad tegelevad eelkõige praeguste õpilastega, aga annan endast parima ja tehtud ma saan kindlasti, selles ma ei kahtlegi. 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Viimased postitused

Miks inimesed lasevad endale pahasti öelda???

Ma eile tegin instagramis üle pika aja jälle seda Q&A. Eelmisel korral olid inimesed (või [...]

Kuidas suhtes kõik nii iseenesest mõistetav ikka on

Ma pean selle lõpuks “kaelast” ära kirjutama, muidu tuleb uus elu ja mälu peale ja [...]

14 ja 2

Eile ja täna on olnud üsna tähtsad päevad meie peres. Eile täitus minu ja abikaasa [...]

2 Comments

See on nüüd läbi!

Aeg on asjad pakkida ja need lõplikult kodust välja visata/põlema panna, sest kool on nüüd [...]

1 Comments

Kas nutivaba suvi on tõesti võimalik?

Suvepuhkus algaaaas! Tegelikult juba mõned päevad tagasi. Suvepuhkus sellesmõttes, et suurematel on ka kool nüüd [...]

1 Comments

Kuidas ma endale kodus ise iluoppi tegin

Mul tekkis selle pealkirjaga kohe oma peas väike video, kuidas ma ennast kuskil köögi laual [...]

Kuidas kõik nüüd läbi saab

No tere! Pole mina jälle siia mõnda aega jõudnud ning aegajalt taban end mõttelt, et [...]

8 Comments

Kuidas lapsed ei taha enam üldse õues käia

Ma tegelikult mõistan seda, et maailm muutub, uueneb ja areneb aina edasi ning nutiseadmed on [...]

Kuidas mu lapsed edaspidi põrandal peavad sööma

Ma otsustasin meie köögist laua ja toolid välja visata. Jah, kuulsite, st lugesite õigesti. Ei [...]