***

Minu uued ja ilusad kulmud

No nii, lõpuks saan ma nüüd ka öelda, et ma ei pea enam ükski päev oma näoga midagi tegema, et see normaalne oleks. Teate ju küll, mind, va kulmutut.

Mulle on läbi aegade soovitatud väga palju minna microblading protseduurile ja lasta püsikulmud teha, et ei peaks pliiatsiga mässama. Mina, va mässumeelne, olen alati vastu vaielnud, et jajaaa, pliiatsiga jumala mugav ju, ei viitsi mina kuhugi ronida ja pikutada ja oodata.

Kuni ühe ilusa päevani, mil mulle kirjutas MyBrows Studio. Siis ma mõtlesin, et ok, see on ilmselt mingi märk ja ma pean selle ära tegema. Endal oleks ju üks mure iga päev vähem ja elu natukenegi kergem.

Leppisime aja kokku, läksin kohale. Karta ei osanud midagi – ma ju ei teadnud, mis mind ees ootab. Okei, kodulehelt ma ikkagi lugesin, mis see protseduur endast kujutab. Mõnes mõttes siiski teadsin, et mängus on palju aega, nõelad ja valu. 😀 Aga mõtlesin küll, et no kui valus see ikka olla saab.

Minu kulmud tegi MyBrows Studio meister Kaisa.

Esimese asjana mõõdeti ja disainiti vastavalt minu koljustruktuurile ja näole sobivad kulmud. Pliiatsiga joonistati valmis ning ma sain ise ka pilgu peale visata, kuidas mulle need meeldivad. Olin täitsa rahul, midagi muuta ei tahtnud ning Kaisa alustas protseduuri.

Minu kulmud tehti püsi-microbladingu tehnikas ehk siis micro + hajutamine, sest see tulemuse kirjeldus tundus minu jaoks kõige loomulikum. Ma tahtsin midagi sellist, tänu millele ei pea ma oma kulmudega igapäevaselt enam tegelema.

Etteruttavalt ütlen, et protseduur ise kestis natuke üle kahe tunni.

Niisiis microbladingu ajal joonistas Kaisa välja kulmukarvad. Iga kulmukarv omaette. Ütleme nii, et võttis ikka silma märjaks ja proovisin ennast vaos hoida. Valus oli. Mõned ütlevad, et on täiesti talutav valu ja tegelikult see seda oligi, aga jumal tänatud, et enne teist korda üle tegemist tuimestavat kreemi pandi. See tegi asja palju palju talutavamaks.

Kui Kaisa oli mõlema kulmu karvad välja joonistanud, hakkas ta hajutustehnikas kulme toonima. Hajutustehnika tööriista ots oli palju pehmem ja see ei olnud üldse nii valus. Microbladingut tehakse MyBrowsis spetsiaalse nanoteraga, mis koosneb reast imepeenikestest nõeltest.

Arutlesime ka selle üle, mis värvi ma kulme tahan ning leidsime sellise vahepealse variandi, et nad ei tuleks liiga heledad, nagu ma siiani olin harjunud tegema ega ka liiga tumedad, sest mul on ju ikkagi üsna kahvatu olemine.

Kõik kulmukarvad, mis jäid väljapoole kuju, kitkuti ära ning tulevikus pean seda ka ise tegema hakkama.

Ma ei jõudnud juba ära oodata, et näha valmis kulme, samas see kaks tundi pikutamist mõnusa muusika saatel, kedagi taga ajama ei pidanud, kaklusi lahendama ei pidanud, kellegi järgi koristama ei pidanud… oeh, lebaks veel kaks tundi nõela all, kui saaks. 😅

Aga kohe alguses lõpptulemust ei näegi. Alguses on kulmude värv palju tumedam, kui ta lõpuks olema saab. Umbes 30-50% muutub toon heledamaks ja ligi kuu aja pärast peab minema kordusprotseduurile, et lõpptulemus täielikult viimistleda, sest erinevatele nahatüüpidele võib pigment erinevalt mõjuda.

Ja selline tulemus peaks püsima 1.5-2aastat. Oleneb paljudest asjadest – nahatüüp, millega inimene tegeleb jne. Soovitatakse korra aastas käia kordusprotseduuril, aga kohustuslik see pole. Kui ise näed, et noh, oleks vaja üle teha, siis lähed ja lased teha. 🙂

Peale protseduuri saad kaasa ka kreemikese ja info, kuidas kulmudega edasi toimetada, et nad võimalikult hästi paraneks.

Kaisa on küll super tore inimene. Mulle väga meeldis, et ta rääkis juttu ja see aitas mul ärevust ning stressi eemale hoida. Teate ju küll, et ma olen ärevik. Ja lamada kaks tundi võõras kohas, võõraste inimeste ligidal…. Noway!

Muide, Kaisa osales 5.-6. aprillil Helsingis rahvusvahelisel võistlusel nimega Ultimate Lash&Brow Conference and International Championship 2019 ning saavutas seal microbladinguga 1. koha.

Sinna kohale minna ja see protseduur läbi teha oli nii suur eneseületus minu jaoks, kuid täna olen ma mega mega rahul. Nii mõnus on hommikul ärgata, kulmud peas ja ma ei mäleta isegi, kus mu kulmuvärv on. 😅 Geit ka üks õhtu vaatas mind kuidagi eriti kummalise pilguga ja ma küsisin: “Mis on? Mu kulmudega midagi valesti v?”

Ja ta ütles, et harjumatu on mind 24/7 kulmudega näha, sest reaalselt, kodus olles ma ei viitsinud üldse neid pähe joonistada. Sageli ma närvitsesin nende kallal, sest nad ei tulnud kunagi samasugused või sellised, nagu ma tahtsin.

Microbladingu kohta saad lugeda ise rohkem ka siit – link!

Ma olen oma kulmudega nii nii rahul ning palusin ühte sooduskoodi ka teile, sest ausalt – kes on oma kulmudega samas olukorras, kus mina, soovitan Kaisa käe alt läbi käia koodiga “Jane15”, mis annab 15% soodustust ja see kehtib kõigile Kaisa poolt tehtavatele esmastele microbladingu ja püsimeigiprotseduuridele. Kood kehtib kuni 08.12, st, kui broneerid endale selles ajavahemikus aja kasvõi nt alles jaanuarisse, siis saad ikkagi soodustust. Aega saad broneerida kirjutades neile MyBrows Facebooki, e-mailile info@mybrows.ee või telefoni teel 56299953 ja kindlasti tuleb mainida seda sooduskoodi.

Enne ja pärast fotod:

Ja peapildil kulmud nädal peale protseduuri.

#koostöö

6 thoughts on “Minu uued ja ilusad kulmud”

  1. Sa oled nende kulmudega ka ilus. Ma küsin ühe rumala küsimuse nüüd, et kuidas oma kulmukarvadega on? Neid peab ikka vahatama vms, et väljaspool tehtud kulmu karvu poleks?:D

    1. Käisin ka mybrowsis ja vähemalt tänu minule on veel 3 inimest kulmudega 😄😄 litsalt nii ilus töö ja parim otsus mu elus. Mul 2 aastat kohe täis aga pole veel hullu miskit. Meikides vajavad veidi turgutust nüüd 😄

  2. Tere ,miks sa pole pikka aega oma elust postitanud ,väga meeldib just neid lugeda ,viimased 4 postitust kõik koostöö.😑

  3. No aga kui ma juukseid värvin, siks peaks kulmutoon ka muutuma, ma pole ju 2aastat samade juustega?

    1. No kui palju see kulmutoon ikka muutuma peab sellisel juhul? 😀 Mul olnud blondid-punased-lillad-mustad juuksed, kulmutoon ikka enamvähem sama olnud nendel aegadel. 😉

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga