***

Mis nende infrapunamattidega nüüd päriselt siis on?

Ega ma ei tahtnud küll sellel teemal pikemalt peatuda, sest noh.. mulle ei meeldi avalikult nii “musta pesu pesta” kuigi ega siin eriti pole mingit musta pesu, kui aus olen.

Matitajate Facebooki grupi lõin ma eelmisel aastal juba, kuid nüüd, kuna Zlimlinega koostöö lõpetasin, panin Zlimline juhatajad sinna administraatoriks ja tulin sealt ise ära. Mis ma ikka seal passin, kui nendega koostöö lõppenud on, eks.

Nüüd saan siin screenshotte grupist, kus siis toimub arutelu sellel teemal, miks ma nüüd Hiit infrapunamatti reklaamin. Ma tegelikult instagrami storys mainisin juba nädala alguses, et meie koostöö Zlimlinega on läbi, mitmel erineval põhjusel. Ma ei taha detailidesse laskuda, sest see oligi meie omavaheline asi, aga ütlen, et see koostöö oli mu jaoks stressirohke ja ei suutnud kauem enam.

Tülis ei ole. Vähemalt nii polnud mu eesmärk “lahku minna”, aga inimestele on millegipärast jäänud mulje, et hull tüli on või midagi. Ei ole. 😀

Küsitud on ka mitmeid kordi minult seda, mis on Zlimline ja Nordenbeauty infrapunamati vahe – ega seal peale välimuse suurt erinevust polegi. Mõlemal infrapunamatil on sama tööpõhimõte, seega ega mul selles osas mingeid süümekaid pole, et nüüd Hiit pakkumise vastu võtsin ja nende heaks reklaami teen, sest infrapunamatt ise on tõesti super hea asi, mis võiks igas Eesti peres olemas olla. Olgu see siis ükskõik, millise brändi toodang. 🙂

Kuna ma Zlimline koostöö lõppedes kustutasin ka kogu reklaami oma kanalitest, on tulnud ka küsimusi mu enda kogemuse kohta. Millal tegin? Kaua tegin? Mis juhtus?

Tegin infrapunamatikuuri läbi eelmise suve lõpus – 14 päeva, iga päev tund aega ning mul ootusi ei olnud isegi. Mõtlesin, et läheb nagu läheb.

14 päeva lõppedes oli aga kaalunumber vähenenud 3,6kg, unekvaliteet palju palju parem ja näonahk nii heas korras, et ma ei pidanud hiljem mitu kuud ühtegi näohooldustoodet kasutama.

Ega kaalulangetus ei olnudki mu eesmärk, sest noh… see pole mu jaoks kunagi prioriteet olnud, nagu aru olete saanud. Aga heaks plussiks oli ta ikka. 😅

Panen siia ka mõõdud, mis ma võtsin enne matitamist ja pärast:

Pärast matikuuri matitasin edasi 2-3x nädalas. Vahel kasutasin nn boostina, kui tundsin, et väsimus ja energiapuudus on peal, hüppasin õhtul matti, tund aega olin, pessu, magama ja hommikul ärkasin uue inimesena. Sellise energialaengu andis matitamine. 🙂

Talvel oli eriti mõnus õhtuti see tund võtta ja soojas matis lamada. Väga mõnus aeg iseendale!

Geit siin ka aegajalt matitab – tal ka kaalukaotus eesmärk omaette pole, aga kilod siiski langevad palju lihtsamalt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga