***

Mõtlesin, et vahetaks elu

Lugesin siin öösel ühte postitust, kus selgus, et kirjutaja kirjutab liiga palju titejutte. Kaua võib? Mida sa nendest tittedest ketrad koguaeg?

Ja siis mulle meenus, et hiljaaegu sain ka mõned kommentaarid, kus inimesed pahandasid, miks ma koguaeg ainult endast, oma rasedusest, oma elust, oma lastest, oma tegemistest kirjutan? Kas mul muud jututeemat enam ei olegi? Mõnel on kopp ees, sest siit enam muud ei leiagi kui kirjutisi minu elu kohta. 😀

Ma ei tea. Minu jaoks on see umbes sama, et ma tellin endale “Pere ja Kodu” ajakirja ja lõpuks viskan kõik tellimused ahju ning esitan neile kaebuse, et MIKS NAD AINULT PEREKONDLIKEL JA KODUSTEL TEEMADEL KIRJUTAVAD? KAS NAGU MIDAGI MUUD EI SUUDA VÄLJA MÕELDA?

No tõsi. Mida muud mul siin kirjutada on, kui oma elust, rasedusest, tegemistest ja lastest? Kuigi need kõik võiks MINU ELU alla liigitada, aga tuleb välja, et ka need on tegelikult eraldi teemad, millest mõnel on jumala kõrini juba.

Kui m muidu proovin ikka probleemidele lahendust leida, siis ma vist pean esimedt korda käed tõstma ja ütlema, et annan alla. Ma ei oska seda probleemi kuidagi lahendada, sest mul pole muust siin kirjutada, kui enda elust. Õnneks või kahjuks. Ma võin üritada kirjutada rohkem Geidu elust, aga see on üsna samasugune nagu minu oma, ainuke vahe on selles, et ta käib tööl ja pole rase. Ja on mees. Muus osas on kõik üsna sama, seega midagi uut ja põnevat sealt ei tuleks.

Millest või kellest siis kirjutada? 🤔 Ega siin muud valikut vist pole, kui kellegagi elud ära vahetada. Kes tahab? 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga