Määratlemata

Mõtteterad, mis mind kõnetavad

No kes meist ei mäletaks reidiaja aforisme. 😀 Mina olin küll mõtteterakunn tol ajal ja iga pildi all pidi deep tekst olema või mind polnud olemas. Ohjeerum, päris naljakas on sellele tagantjärele mõelda. Mida sügavamõttelisem tekst oli, seda populaarsem ankeet. Kõik tahtsid üksteist üle trumbata. Ajaga aga kasvati sellest välja. Nii ka mina. Vahel mõne pildi alla lisan mingi ütluse, mis on netiavarustest silma jäänud ja mis minu jaoks midagi tähendab ka. Lambiseid lauseid ei pillu igasse ilmakaarde. 

Mõtteterad, mis mind kõnetavad. Tegelikult neid on küll, mille kohta olen ma mõelnud, et vot nii ju ongi. Või, et näe see lause räägib ju puhast tõtt. Ma lisan siia paar tükki ja seletan ka natuke, mida see minu jaoks tähendab. 

1. John Lennon on kord öelnud: “Happiness is inside you, not with another person.” Minu jaoks see nii ongi. Õnn ei peitu kellegis teises vaid sinus endas. Kui sa ise suudad olla õnnelik, rõõmus ja positiivne, siis ainus, mida sa teha saad, on jagada seda kaaslasega, et koos olla veel õnnelikumad. Lõpuks peitub õnn ikkagi ainult sinus endas.

2. “Elu on ikka nii raske!” ohkab üks.
    “Ei ole ta midagi, sa ise elad selle raskeks,” vastab teine.
See on absoluutselt üks ausaim asi, mida ma kuulnud olen. Ma olen olnud elus see ohkija, kes ütleb, et elu on nii kuradima raske, aga olgem ausad- me ise elame oma elud keeruliseks! Ainus, keda süüdistada saame, oleme meie ise. 

3. “A real woman has curves, is skinny, has muscles, is whatever the hell she wants to be.” Ma ei tea täpselt, keda selles süüdistada, aga maailmale on loodud pilt, kus ilgelt suur perse ja silikoonrinnad on uus iluideaal, mille poole peaks kõik naised püüdlema. What the actual fuck, tahaksin ma küsida. Annet tembeldas meedia Barbieks ja iga kord, kui kuskil tema kohta artikkel ilmub, ilguvad seal igasugused all, kui rõve ta ju on, miks ta end Barbieks nimetab. Well, kas mitte meedia ei pannud talle seda nime? Minu meelest on ta üks põrgulikult hot naine ja see meeletu enesekindlus ning positiivsus temas!
4. “Anyone can find the dirt in someone. Be the one that finds the gold.” See on muidugi nii laialt levinud probleem, et vahel tekib küsimus, ehk on see lihtsalt inimeste puhul üks tüüpviga? Me leiame nii kergelt teistes vigu ja miinuseid, üldse oskame me kõiges näha esimesena halbu asju. Võibolla peaksime vaatama inimesi ja asju helgema külje pealt…

Edit: Üks väike näide minu blogi kaudu. Iga postituse kallal tullakse kohe nokkima ja norima, leidma vigu, selle asemel, et midagi head öelda. Õelus on nagu veres juba.

5. “Smile, thats all!” Ma olen selle järgi aastaid elanud. Teate, milline jõud on ühel naeratusel? Naeratada kellelegi tänaval? See võib vastutuleva inimese päeva paremaks muuta. Kui mul elus on probleeme või muresid, siis olen ma naeratus näol ja pea püsti. Kui keegi külla tuleb või kellegagi kohtun. Naeratus on kõige alus, minu meelest. 

7 thoughts on “Mõtteterad, mis mind kõnetavad”

  1. Ütled, et naeratamine on jube oluline, aga väite juurde paned tõsise näoga pildi. 😀 Ega sind naeratamas piltidel tegelikult ei näe väga. Väike muie ei ole veel naeratus 😉

  2. Kusjuures ma ei mõelnudki pildiga anda edasi viimast mõttetera vaid selle mõttega et kuna postitus minu kohta käib, lisasin endast pildi. Pilt ja päriselu on muide kaks erinevat asja. Piltidel ma naeratangi vähe, päris elus rohkem. Jube hästi lähed number 4ga kokku- esimesena võtaks ette ilkumise. 😀

  3. Annele see Barbie nimi ei tulnud meediast, ta ise ju pani selle endale :D, oma blogiga, sealt meedia selle üles korjaski.

    Aga muidu esimene mõttetera on hea!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga