***

mugavad riided rasedatele

Kunagi ma vihkasin sõna “rase”, nüüd on seda aga päris mugav kasutada. Peab tõdema, et kuigi rasedust on 9 nädalat ja paar päeva peale, siis minu varasemalt lõtvunud kõhulihased teevad oma töö ja pekikiht mu kõhul on mulle tekitanud ette väikese beebikõhukese. Või mis väikese, ikka korraliku. Püksid enam eest kinni ei lähe. Ja kuna ma hetkel veel ei taha, et inimesed ümberringi mu kõhtu jõllitaks, võib minu seljas näha valget lohvakat pluusi ja musti kõrge pihaga teksasid, millel salaja nööp eest lahti on. 

Ma vist pole ühegi rasedusega mingeid spetsiaalseid riideid ostnud, kõik on mugavad olnud. Nüüd on aga teised lood. No kohe üldse ei istu miski. Püksid pigistavad, mõned jaotavad mu kõhu kaheks- alumine beebikas ja ülemine, mida on üpris kole vaadata. Samas, kui ma mõtlen, et pean kandma mingeid rasedatele mõeldud pükse, siis tekib peas kujutluspilt alt laienevatest getopükstest, mida ma vist milli eest oleks nõus kandma. Või on kuskil müügil ka ilusa lõikega rasedate mugavaid pükse? (alt kitsad)

Rinnahoidjad. Mõni räägib, et sportrinnahoidjad on raseduse ajal pa-ri-mad! Kas nendel on ka mingi toetav osa? Kui ma vaatan kellegi kõhupilti, kus naine kannab sportrinnahoidjat, jääb mulje, et seal pole toetavat osa. Mul löövad rinnad hetkel tuld välja ja ma ei suudaks ette kujutada, et ma ei kanna polsterdatud ja toetavad rinnakat. Nii kui rind liigub, on ebamugav või kui lapsed otsustavad minu külje all rabelema hakata, kaitsen enda rindu elueest, sest tõesti on nad niiiiiiiiiii tundlikud. 
Ühest küljest olen ma meeletult rahul, et suurema kõhu kannan ma soojemal ajal ära- siis on see aeg, kus Jane tõmbaks meeleldi selga kleidi ja kannaks seda 24/7. Igalpool, iga kell. Kodus ma seda teen, sest siin päris palja perssega ringi ei saa lasta, kuigi õudselt tahaks. 

10 thoughts on “mugavad riided rasedatele”

  1. Päriselt ka 9 nädalaga juba tuleb beebikõht ette või on see pigem jõululiha seal kõhus?:D ma pole ise rase olnud ja pole mingi ekspert aga ausalt 9 nädalaga juba kõht tuleb ette see on mu jaoks uus asi… Raseda pykstest nii palju et kui nyyd paide kolid siis seal on häid kaltsukaid:))) ma soovitaks kyll sul neid uurima minna kui aega saad ja ehk leiad sealt korralikud pyksid. edu sulle Jane ja su perele!:)

  2. Mul endal olid rasedate dressid, alt kummiga, täitsa tavalised, lihtsalt üleval see kõrge osa kõhu toetamiseks. Alt kitsad rasedate teksad ostsin oma emale hiljuti, tema küll rase ei ole, aga tööl tal nendega mugav käia. 😉 niiet täitsa olemas.

  3. Päriselt vist ei tule sellel ajal mingit kõhtu veel.. esimese rasedusega tuli mul alles 24 nädala juures umbes, aga mul kõhulihased eelmisest rasedusest taastumata. Võibolla selles asi. 🙂

  4. Muidugi müüakse normaalseid rasedate pükse ka 😀 Ma olen iga rasedusega mõned spetsiaalsed riided ostnud, sest lihtsalt endal mugavam. Samas mul on kõht ka üsna vara ette tulnud. Aga mis puudutab rasedariideid, siis H&M'is on mu meelest igati okei valik ja normaalsete hindadega. Teksaseid samuti igasuguseid. Kitsaid, laienevaid, pahkluuni, heledaid, tumedaid, kulutatuid, lõhkiseid. Mu arvates küll igale maitsele 🙂

  5. H&M müüb väga ilusaid rasedariideid, kaasaarvatud teksaseid. 😊 olen ise praeguse raseduse jooksul juba mitu paari teksaseid, retuuse, dresse, pluuse ja tuunikaid muretsenud. Ennem maksan mugavuse eest kui surun tavalisi teksaseid jalga 😊 hinnaklass on neil sama mis tavalistel riietel lihtsalt raseda mugavustega. 😊 Ma ei ütleks, et ma kannaks laiasid suuri geto pükse.. 😂😂😂

  6. Mina ostsin HM rasedateksasi endale teise rasedusega. Midagi muud kanda ei saanudki. Täiesti ilusad skinny lõikega. Mine vaata hm kodukalt üle nt :). Mul samamoodi viskas kõhu teise rasedusega kiirelt ette ja ysna varakult ostsin oma esimesed rasedateksad kuna kõik endised püksid panid kõhu valutama ja pigistasid. Mul oligi kõht allpool ka teise rasedusega. Rinnahoidjaid kandsin tavalisi, neid ei vajanud mingeid erilisi :D.
    Ja ausalt, kolmanda lapsega(what kuu tagasi sünnitasin ja lubasin et never again ja ma mainin kolmandat????) ma tahaks ka suvel lõpurase olla. Jaanuaris eelmised kaks tulnud ja ma ei ole enam nõus talvel suure kõhuga olema :D.

  7. Mina sain näiteks h&m ist musta värvi head strets rasedus püksid, olid alt kitsad ja sain terve raseduse kanda, must sellepärast nagu teada värk siis see värv teeb peenemaks, võino mulle tundub 😀 🙂 ja sport rinnahoidjad on tõesti head, eriti imetamise ajal 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga