Määratlemata

mulle tehti libakonto

Ma vist olen seletanud siin ja kindlasti paljud teavad, et bloggeris on võimalik vaadata, kust saidilt inimesed blogini jõuavad. Nii on siis ka minuga. Täna vaatasin, et keegi on tulnud minu blogisse läbi minu ask.fm konto.. Ja siis ma mõtlesin, et…

.. ma ei oska nüüd öelda, kas ma olen vanaks jäänud või on mul lihtsalt mälukaotus, aga mul ju ei ole ask.fm kontot?! Ja seda juba ammu. Oletan, et see tibla siis on mulle kasutaja teinud. See on lihtsalt nii rõve, milliseid inimesi on olemas. Ausalt. Kusjuures ta saatis mulle järgmise ähvarduskirja, mille peale ma ei osanud enam midagi teha. Veebikonstaabel ütles, et kas läheksin politseisse või paneks bloki peale ja kõik. Aga ta aina tuleb ju uute kasutajadega ja kas ma peangi nüüd blokivalvuriks hakkama? Kuradi ahistajad…

Lõpetuseks, kui keegi saab solvanguid või midagi sealt aski kontolt, siis teadke et see ei ole mina. Ja üldse reportiga seda kasutajat askis, ehk kustutatakse ära või midagi. 

1 thought on “mulle tehti libakonto”

  1. Juba kirjelduse järgi saaks öelda, et see pole sinu konto. Ma ei tea sind küll eriti hästi, aga ma usun, et sa ei paneks oma aski kirjeldusse ' olen kahe imelise poja ema ja AVONI TÖÖTAJA' caps lockis ka veel. Ja kõik need vastused on nii ebaloogilised. Kui sul olekski ask siis ma usun, et sa jätaksid vastamatta või vastaksid midagi viisakalt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga