***

my tiny tiny baby

Beebi kickib mind viimasel ajal nii hoogsalt, et ma vahel juba tunnen väga ebameeldivat… liigutust?! oma allkorrusel. Nagu keegi löökski jalaga tuppe või midagi.

See paneb mind aga mõtlema sellele, et ega see märts ju enam mägede taga pole ning “ah ma küll sünnitust ei karda, pssh” on asendunud kerge ärevusega, et VARSTI ON SEE AEG JU KÄES ja kas ma sellel korral suudan nii osavalt nendest valudest välja vingerdada ja hakkama saada. No hakkama saan kindlasti, pole enne sünnitamata jätnud, sest peab ju, ega mul muud võimalust pole, aga kerge paanika tabab mind küll, kui kujutan ette end jälle sünnitamas. Need tuhud. Need ülehingamised. Need “ärge keegi näppige mind ja olge vait” mõtted.

Mõtlen küll, et praegu on ju jaanuar, psh, kaks kuud veel aega, aga ühtükki on see päev käes js siis küsin endalt, kuhu kõik see aeg kadus? 😀

Varsti saan ma jälle emaks. Imetamine. Öised ärkamised. Need pisikesed riided. Suuremad vennad nunnutavad beebikest. See tundub kõik ju tegelikult kolme lapse kõrvalt raske, aga oi, kuidas ma seda ootan juba.

Ma naudin seda rasedust täiel rinnal. Ma tunnen ennast ilusa ja enesekindlana. Jah, mis nii viga, kui ei pea kõhtu sees hoidma või päevi ei ole, eks. Igaüks võib ennast sellises olukorras enesekindlalt tunda, aga mu sees on nagu midagi enamat. Olgu mul seljas ükskõik mis, juuksed millised tahes, nägu selline või selline, ma tunnen ennast päriselt hästi ilusana ja teistmoodi.

Ühest küljest ei tahagi, et see läbi saaks, aga mine sa tea, mis ma lõpusirgel räägin. 😀

Eelmine aasta oli küll halb, aga vähemalt pool sellest muutis just rasedus minu jaoks talutavamaks ning nägin, et kuskil tunneli lõpus see valgus on siiski olemas. Seda vist lapsed teevadki – annavad hoopis teise mõtte kõigele. 😊

Poisid küsivad iga päev, millal beebi juba tuleb. Üks päev kurtis Hendrik, et ta ei viitsi enam oodata. “Kaua me veel passime?” küsis Raimond üsna tüdinud olemisega. 😂 Seega, ma loodan, et inimesed ei hakka mind väga pommitama küsimustega nagu “millal sünnitama?” või “kas sünnitama juba ei hakka?” Mul on kodus niigi kaks tüütut putukat, kes iga jumala päev seda minult küsivad. 😀

Sama on selle “äkki on ikka poiss?” teemaga. Uskuge mind, mul vahet pole. Ma nt pole isegi harjunud selle mõttega, et me tüdruku saame. Beebile on mõned roosad-lillad-valged riided saadetud, ise ostsime paar kleidikest, aga muud träni tal ei ole, sest kuigi arst ju UH-s ütles, et tüdruk ja pani ka kirja, siis i still can’t believe it ja ma tean, et see tulebki suuresti põhjusel kuna mul on ju kolm poega, aga ma pole ausalt kunagi mõelnud või salamisi soovinud tüdrukut, nagu siin ikka üritatakse vihjata, et LÕPUKS SAAME OMA KAUAOODATUD TÜTRE. 😀 Tegelt ka on savi.

Mul tähtis, et oleks terve ja tuleks võimalikult kiiresti ja libedalt välja. 😀

Mul on hetkel veel nii kahetised mõtted selles osas, kuhu ma sünnitama tahan minna. Paidel pole viga midagi, aga… ma ei tea, mingi nõme kahtluseuss tekib minus, kui mõtlen sinna minemise peale. Ma pole veel täpselt selgeks mõelnud, miks.

Samuti hakkasime kahtlema nimevalikus. Muide, seda pole meie puhul ühegi teise lapsega juhtunud, aga asi ilmselt selles, et ma liiga vara hõiskasin nime välja – inimesed suutsid selle meie jaoks ära rikkuda, kahjuks. Esialgu oli nimevalikus Adeele, aga seejärel hakati kommenteerima ja kirjutama, kuidas igal teisel lapsel see nimi on, kuidas see nii vanamoodne ja nõme on, kuidas me midagi originaalsemat ei suutnud välja mõelda ja üks kirjutas mulle isegi, kuidas see nimi teda oksele ajab. 😀 #blogijarõõmud

Adeele pole küll 100% välistatud, aga mulle meeldib rohkem üks teine nimi nüüd. 😊

9 thoughts on “my tiny tiny baby”

 1. Ma tean inimest kellel oli 4 poissi ja kui viienda sai, oli tüdruk,,aga…tuli välja et see tütreke polegi nende nelja poisi päris õde vaid naine oli meest petmas käinud 😀

 2. Minu meelest kûll igal teisel seda nime pole. Pigem kuulen- Mia,Miia, Elise, Marii nimelisi palju.
  Adeele on ilus nimi 😊

 3. Meie saime 1 augustil tütre ja kuna me mehega ei jõudnud kokkuleppele kelle pakutud nimi jääb panime mõlemad nimed siis Kleelia Renate nimeks 😊 ja oi kuidas saime negatiivseid kommentaare et nii kole ja pikk ja raske nimi. Kindlasti lastel seda nime raske öelda tuldi ka ütlema aga meie 5 aastane poeg nimetab ilusti selle nime välja 😁 täitsa savi mis teised arvavad. Meie oleme rahul nimega 😊

  1. Ilus nimi on Renate,tahtsin ka tütrele panna et oleks suurema lapsega sarased Renar ja Renate😊 aga mehele ei meeldinud nimi ja tuli Keira-Liis😊

 4. Mina olen alati tahtnud ühele oma tütardest Ameelia nimeks panna aga millegi pärast on see nimi siiani panemata jäänud, kuigi mul on kasvamas kolm vahvat tütart.🤔😀😀

 5. Sry, aga meenus, et lubasid ju suure suuga alates uuest aastast blogis anonüümsed kommentaarid kinni keerata…jälle ei mäleta??

  1. Ikka mäletan, aga kuna detsembris olin pikalt haige, polnud aega tegeleda ja nüüd ootan inimese järgi, kes lubas aidata. Ära muretse, kommenteerimise võimaluse lasen essal võimalusel kinni keerata 😂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga