naistekas ?

Ma alustaks seda postitust küsimustega- kui tähtis on teile Naistepäev? Kas tähistate? Kui tähtis on Naistepäev teie meestuttavatele? Teie härrale?

Ma olen iga aasta ikka oma härralt lilli saanud, šokolaadi ja ehk midagi suurematki (enam ei mäleta, iga aasta midagi). Lilli meeldib mulle koguaeg saada, seda mees teab ja neid ma saangi- suvalisel päeval, mis ei oma mingit seost kindla sündmusega. Siin kohal ei saa ma öelda, et suvalisel päeval, mis ei oma mingit tähtsust, sest iga elatud päev on tähtis. Vähemalt minu jaoks. 

Kui on tulemas mingi tähtpäev- aastapäev, sünnipäev, emadepäev ja kõik sellised päevad, siis mees on küsinud, et mida ma soovin. Minu peamine vastus on alati olnud LILLED. Mulle nii meeldivad punased roosid ja neid soovin ma igaks tähtpäevaks. Muud ei peagi olema, ainult lilled.

Sellel Naistepäeval sain ma kolm roosi ja ma olin omadega laes- nii õnnejunnis. 😀 Aga tegelikult ma ei tähtsusta Naistepäeva üle. Minu meelest on see nagu iga teine päev kalendris. Üksteist peaksime ikka igapäevaselt austama ja väärtustama- ole mees või naine. 

Kommentaarid

 1. Anonüümne says:

  Kas kellelgi veel laeb see blogi leht ülikaua?
  Jõuludest saadik, kui sul siin lehel lisavidinad olid(vilkuvad tuled jne, no ei saa normaalselt lehte avada, kõik jookseb kokku ja peab nii kaua ootama, et leht avaneks.
  Seepärast küsingi, et kas kellelgi veel?

 2. Anonüümne says:

  Telefonis laeb normaalselt, arvutis jookseb kokku ja ütleb, et ei saa skripti laadida vms.

 3. Anonüümne says:

  Just! Mul ka telefonis laeb ilusti ja pole provleemi aga arvuti jooksutab alati kokku, sama põhjus et ei saa skripti laadida.

 4. Jane Almers says:

  Kurb kuulda, sest blogisse pole ühtegi vidinat laetud, mis võiks kokku jooksutada arvutit. Viimati oligi nende jõulutuledega ja isegi mina ei saanud korralikult blogile ligi, aga kui maha võtsin, läks kõik endist viisi normaalselt edasi 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Viimased postitused

Mis siis päriselt toimub?!

Ma postitasin eile instagrami üsna kentsaka pealkirjaga foto ja tekitasin sellega korraliku segaduse enda järgi, [...]

Kuidas raha tuulde loopida

Ma siin üks päev puhtjuhuslikult avastasin, et kaks aastat on juba möödas sellest päevast, mil [...]

3 kommentaari

Kuidas me edaspidi siin ainult õhust elame

Jah, tänasel päeval oleme omadega kahjuks sealmaal, et… kavatseme edaspidi enamus ajast õhust ära elada… [...]

3 kommentaari

Miks inimesed lasevad endale pahasti öelda???

Ma eile tegin instagramis üle pika aja jälle seda Q&A. Eelmisel korral olid inimesed (või [...]

Kuidas suhtes kõik nii iseenesest mõistetav ikka on

Ma pean selle lõpuks “kaelast” ära kirjutama, muidu tuleb uus elu ja mälu peale ja [...]

14 ja 2

Eile ja täna on olnud üsna tähtsad päevad meie peres. Eile täitus minu ja abikaasa [...]

2 kommentaari

See on nüüd läbi!

Aeg on asjad pakkida ja need lõplikult kodust välja visata/põlema panna, sest kool on nüüd [...]

1 kommentaar

Kas nutivaba suvi on tõesti võimalik?

Suvepuhkus algaaaas! Tegelikult juba mõned päevad tagasi. Suvepuhkus sellesmõttes, et suurematel on ka kool nüüd [...]

1 kommentaar

Kuidas ma endale kodus ise iluoppi tegin

Mul tekkis selle pealkirjaga kohe oma peas väike video, kuidas ma ennast kuskil köögi laual [...]