MÀÀratlemata

naistekas đŸŒŒ

Ma alustaks seda postitust kĂŒsimustega- kui tĂ€htis on teile NaistepĂ€ev? Kas tĂ€histate? Kui tĂ€htis on NaistepĂ€ev teie meestuttavatele? Teie hĂ€rrale?

Ma olen iga aasta ikka oma hĂ€rralt lilli saanud, ĆĄokolaadi ja ehk midagi suurematki (enam ei mĂ€leta, iga aasta midagi). Lilli meeldib mulle koguaeg saada, seda mees teab ja neid ma saangi- suvalisel pĂ€eval, mis ei oma mingit seost kindla sĂŒndmusega. Siin kohal ei saa ma öelda, et suvalisel pĂ€eval, mis ei oma mingit tĂ€htsust, sest iga elatud pĂ€ev on tĂ€htis. VĂ€hemalt minu jaoks. 

Kui on tulemas mingi tĂ€htpĂ€ev- aastapĂ€ev, sĂŒnnipĂ€ev, emadepĂ€ev ja kĂ”ik sellised pĂ€evad, siis mees on kĂŒsinud, et mida ma soovin. Minu peamine vastus on alati olnud LILLED. Mulle nii meeldivad punased roosid ja neid soovin ma igaks tĂ€htpĂ€evaks. Muud ei peagi olema, ainult lilled.

Sellel NaistepĂ€eval sain ma kolm roosi ja ma olin omadega laes- nii Ă”nnejunnis. 😀 Aga tegelikult ma ei tĂ€htsusta NaistepĂ€eva ĂŒle. Minu meelest on see nagu iga teine pĂ€ev kalendris. Üksteist peaksime ikka igapĂ€evaselt austama ja vÀÀrtustama- ole mees vĂ”i naine. 

9 thoughts on “naistekas đŸŒŒ”

  1. Kas kellelgi veel laeb see blogi leht ĂŒlikaua?
    JÔuludest saadik, kui sul siin lehel lisavidinad olid(vilkuvad tuled jne, no ei saa normaalselt lehte avada, kÔik jookseb kokku ja peab nii kaua ootama, et leht avaneks.
    SeepĂ€rast kĂŒsingi, et kas kellelgi veel?

  2. Telefonis laeb normaalselt, arvutis jookseb kokku ja ĂŒtleb, et ei saa skripti laadida vms.

  3. Just! Mul ka telefonis laeb ilusti ja pole provleemi aga arvuti jooksutab alati kokku, sama pÔhjus et ei saa skripti laadida.

  4. Kurb kuulda, sest blogisse pole ĂŒhtegi vidinat laetud, mis vĂ”iks kokku jooksutada arvutit. Viimati oligi nende jĂ”ulutuledega ja isegi mina ei saanud korralikult blogile ligi, aga kui maha vĂ”tsin, lĂ€ks kĂ”ik endist viisi normaalselt edasi 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. NÔutavad vÀljad on tÀhistatud *-ga