***

Nali minu kulul ehk kuidas mul kodus stand up koomikud kasvavad

Kui ma eile peoriietega lasteaeda läksin ja Raimondil riideid hakkasin vahetama, küsis ta: “Emme, kas ma võin sulle nalja teha?” Ma muidugi olin nõus, mis mul selle vastu olla saab. Naer on tervisele hea.

Seejärel ta küsib: “Emme, mis asi sa oled?” Oli küll naljakas sellist küsimust kuulda. Ma kohe ei osanudki midagi vastata. Üks isa, kes seal oma tütart riietas, vaatas ka kummaliselt.

Vastasin Raimondile, et ma olen kes, mitte mis. Ta küsis, miks. Ma seletasin, et elusolendite kohta öeldakse kes ja asjade kohta mis. Ta vist sai enam vähem aru, mida ma talle seletasin.

Ma üldse imestan, et neist sellised pullivennad on kasvanud.

Täna tegid nad jälle seda vana head “ütle talle Jane” nalja. Harjumatu on kuulata, kui oma lapsed sind nimepidi kutsuvad. Mul nagu sesmõttes vahet pole, öelgu Jane või emme, kuigi ma tean, et seda esimest varianti nad kasutavadki ainult nalja tegemise eesmärgil.

No näiteks hommikul tahtsid nad müslit piimaga. Istuvad köögis, ma askeldasin elutoas. Hendrik ütleb Raimondile: “Hüüa Jane!” Raimond hüüab: “Jane, tahame süüa!” ja siis itsitavad. Hendrik muidugi utsitab tagant: “Ütle veel, ütle veel, nii naljakas on!”

Raimond saab hoogu juurde: “Jane, tule kohe siia!”

Ja hakkavad mõlemad jälle itsitama. 😀

Ütleme nii, et nad vist suudavad igast pisasjast nalja välja võluda ja selliste kuttidega on lihtsalt põnev koos elada. Sõna otseses mõttes ajavad koguaeg naerma. 😀 Ja nad on ise nii positiivse ellusuhtumisega, et üsna raske on mul üldse mitte nendega kaasa minna. 😀

Kui me hommikul veel voodis lesisime (jah, nad kolisid kõik jälle minu voodisse hommikul 😁), pani Hendrik endale printsessi tiaara pähe ja ütles peenikese häälega: “Vaata, ma olen emme, nagu pintsess!” 😂

Appi, ma ei või… Nad vahel rebivad ikka sellist kildu, et ma pean need kuhugi raamatukaante vahele laskma trükkida. See on puhas meelelahutus, mida nad siin pakuvad. Mine sa tea, ehk kunagi saavad neist stand up koomikud? 😁

3 thoughts on “Nali minu kulul ehk kuidas mul kodus stand up koomikud kasvavad”

 1. Eee meeletult tabavad “naljad” tõesti nüüd, sul ei toimu elus ikka mitte midagi ja vaatad, et teistel toimub igasugust pulli koguaeg, võtame näiteks Malluka, kelle Mari ütleb või teeb reaalselt ka igapäev midagi naljakat, tean, et sul Mallukas hingepeal, üritad samastuda? Haledalt kukub välja

  1. Kui sa oled nii hästi kursis, milline mu elu on, kes mu hingepeal istub, siis peaksid teadma, millist huumorit Raimond ja Hendrik üsna tihti minuga jagavad ja mina omakorda oma lugejatega. Ma ei lasku nii madalale, ega hakka ühte last teisega võrdlema, seega võid üksi jätkata.
   Ma küll ei tea, mis sinu hingepeal on, et sa nii õel olema pead, aga loodetavasti saad sellest ruttu üle. Kole on olla õel. 😊

   1. Mind paneb hoopis imestama see, kuidas inimene viitsib, tahab ja jaksab kellelegi õelust pritsida. Miks mitte kulutada seda positiivsusele kasvõi mujal.. ja milleks üldse lugeda, kui nii vastumeelne on 😄

    Minu arvates on sul nii ehe perekond ja nii armas on lugeda sinu blogi ja tegemisi. Igal juhul elan teile hingest kaasa ❤️

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga