***

Naudin talve, aga igatsen suve*

Ma ei tea, kas see kõlab üldse loogiliselt? Ühest küljest ma nii igatsen suve, aga teisest naudin seda talve täiel rinnal. Veel enam, et see tuli tavapärasest varem ja korralik lumevaip oli juba detsembris maha. Ma vaatasin instagramist eelmise talve pilte ja mõnus lumevammus tuli maha alles jaanuari lõpus.

Oma maja ja aiaga on talv mu meelest veel rohkem nauditavam ja lahedam. Tegevusi ja tegutsemist on talviti siin hästi palju.

Mulle on näiteks hakanud väga meeldima lumerookimine ja ka lapsed, vähemalt suuremad, teevad seda ilma sundimata. Kohe ise küsivad ja tahavad teha. Kuigi meil on vajalikud töövahendid olemas, et murutraktoriga lund lükata, siis milleks on meile antud käed ja lumelabidad? #Geidumõttetuostvol1

Võiks öelda, et ma naudin talve lausa nii palju, et hüppame koos lastega lumme, teeme lumeingleid ja kui ma varem oleks läinud täiega närvi, kui keegi oleks mulle lumepalliga piki kukalt virutanud, siis täna ajab see mind närvi ja lumesõda on nii tore mängida, kui saad lapsi ka rünnata. 😅

Ma tahaks tegelikult sellel talvel jõuda veel kuskile uisutama. Kunagi paar talve tagasi, kui korteris veel elasin, uisutasin seal kuskil samas ja mulle väga meeldis. Poisid käisid ka eelmine aasta kooliga uisutamas ja neile meeldis ka väga.

Tänapäeva lapsed, vähemalt minu omad küll, on kuidagi palju toalembesemad ja eelistavad teistsuguseid mänge mängida, siis ma ikka sunnin neid aegajalt õue minema, jälgides, et nad värske õhu mürgitust ei saaks. 😀

Kelgumägi on meil hoovis ka olemas – Paluküla mäega ei anna muidugi võrrelda, aga vähemalt saab alla lasta. Isegi ma olen proovinud ja ükski kelk pole veel mulle alla vandunud.

Sellegipoolest ootan ma väga suve. Kuigi lapses panevad end kõik ise riide, siia see kihiti riietumine on nii tüütu.

*postitus on valminud koostöös kaup24.ee e-poega

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga