***

Need auhinnad.. on aina lähemal

Täna on juba kolmapäev, mis tähendab, et põhimõtteliselt umbes 72 tunni pärast hakkab hull jebimine pihta, et jumestusse minna, lapsed ära viia, koer ämmale toimetada, soengusse minna ja õhtu lõpuks. .. Blogiauhindadel… särada.

Viimasel ajal on ärevus minu sees kasvanud ning ma ei imesta üldse, kui reede õhtul endale mingi haiguse külge mõtlen ja laupäeval kohale ei lähe. Köhh-köhh. Ok. Nali.

Hirmudest üleolemine ongi juba pool võitu sellel teekonnal. See, kui sa astud oma mugavustsoonist välja ja annad ärevuspisikule enda sees märku, kes siin boss on.

Mul hakkab juba praegu süda kiiremini taguma, kui mõtlen, et pean laupäeval rahvarohkes saalis istuma ja ootama oma kategooriat ning kui esikolmikusse pääsen, siis ka kogu selle rahvamassi ette minema. Ok, egas seal mingit Eurovisioni publikut ei ole, ainult mõned pead, aga siiski.

Ma vähemalt loodan, et ei pea seal midagi rääkima. 😀 See oleks eriti jube vaatepilt, kuidas ma peediks tõmbun. Nii kaugele aga ma hetkel ei mõtle, sest never know, mida õhtu üldse toob. 😀

Mõtlemine on üldse vahepeal saatanast. Tihtipeale kipun ma enne üritust asju üle mõtlema, oma peas läbi mängima, aga tegelikult läheb kõik teisiti ja paremini, sest loomulikult tekkinud tegevus ja reaktsioonid on alati sada korda ägedamad ja siiramad.

Aga ma loodan, et saan sellest ärevusest võitu, mis iga päevaga minu sees kasvab. Blogiauhinnad on mu jaoks iga aasta suursündmus ja ootan seda suure elevuse ning õhinaga.

Kohtume laupäeval, 16.juuni, kell 19.00 (ma jõuan tsipa hiljem) Telliskivi Loomelinnakus, Vaba Lava teatrikeskuses. Saab süüa, saab juua, saab blogijatega tutvuda, juttu ajada, pilti teha, niisama hängida ning kõik koos ühe lõbusa õhtu veeta! Ja see on loomulikult igaühe jaoks TASUTA!

Keskmine pilt: Kalev Lilleorg

9 thoughts on “Need auhinnad.. on aina lähemal”

 1. 2016 kõige kenam.
  Selle aasta outfit ei sobi kahjuks üldse sulle, teeb kuidagi mega suureks su, kuigi sa oled ju palju alla võtnud 🙁

  1. Ega tegelr väga ei ole palju alla võtnud, 11 kilo suht vähe, aga enam muutmisvõimalust ei ole. Mulle endale väga meeldib. 🙂

 2. Pidid rääkima, aga ei saanud sõnagi suust välja?
  Oleks võinud lugejaid tänada vms, mitte lihtsalt ühesõnalisi vastuseid anda. Igav. Next.

 3. Ma ei ole eriline kommenteerija,ammugi mitte negatiivne kommenteerija..agaaa..selle Sinu EBA võidu peale tahaks küll ühe kommentaari kirja panna.
  Otsusta juba ükskord ära kas Sa tahad blogija olla või ei taha.
  Ùkspäev kirjutad blogiauhinadest ja tahad,et inimesed Sulle hääle annaksid,järgmisel päeval teatad,et teed blogimisest pausi ja kolmandal päeval teed päris mitu uut postitust.
  Ja olles keegi kes Su blogi jälgib..see muster pole kordunud korra või kaks vaid lugematuil korral..ehk siis..make a decision and stick with it!!

  1. Oleks ma teadnud, et kellegi elu nii jõledalt häirib minu otsustusvõimetus, oleks otsuse ammu langetanud. 😀 Loodetavasti ma sellega sinu elukvaliteedis pöördumatuid kahjustusi ei tekitanud.

   1. Oleks ma teadnud,et sa nii overdramatic oled..poleks ma oma aega Sinu blogi lugedes raisanud. Arvasin,et oled inimene kes oskab kontsrtuktiivset kriitikat hinnata ja kaasa rääkida,a kohe vastu klähvima..wow!
    Aga eks tõde ongi valus kuulata 🙂
    Aga okeii..Soovin sulle edu edaspidiste haletsusposituste kirjutamisega..Sul on 100% õigus..mina tõesti ei pea neist osa saama 😉

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga