***

Nüüd saavad ka järvamaalased ennast poputada*

Ma käisin detsembris vahetult enne oma sünnipäeva Balance Ilustuudios keratiinjuuksepikendusi laskmas paigaldada. Mul polnud selliseid kunagi olnud, aga oma lühikesed olid suht lühikesed ja clip in pikendustega mässata ei viitsinud – tahtsin midagi püsivamat. See soov oli mul juba ammu, aga minu teada järvamaal ühtegi sellist salongi ei ole ja kuskile kaugemale ma trippida ka ei viitsinud.

Kui ma Facebookis nägin, et Paides selline tore kohake avatud on, kirjutasin ma muidugi Balance Ilustuudiole ja pidasime läbirääkimisi. Nemad soovisid lõpuks koostööd ja mina uusi juukseid, seega tegimegi sellise vahetuskauba diili. 😀

Blogipostitust nad küll ei tellinud, aga ma siiski tahan kirjutada ja rääkida nende ilustuudiost, et rohkem inimesi teaks, mis mõnus pesa Paides järvamaalastele (ja muidugi ka teistele!) avatud on ja mida seal siis pakutakse.

Ilustuudio on ise küll pisike, aga sellegipoolest mõnus ja mugav ning iga klient saab tellitud protseduuri nautida privaatsuses. 🙂

Kõige esimesena toon välja muidugi keratiinpikenduste paigaldamise – ma jäin tehtud tööga väga rahule. Pikendused olid küll mu oma juustest sutsu tumedamad, aga mul keerles juba eelnevalt peas mõte oma juuksed tumedaks tagasi värvida, seega need pikendused olid justkui märk sellest, et davai, tee ära. 😀

Järgmine teenus, mida ma siin välja tooksin, on loomulikult infrapunamatt – see on muide ka väga populaarne teenus. Mult tihti küsitakse, kas saab inframatti kuskilt rentida või kas keegi pakub seda protseduurina – jah, Balance Ilustuudio Paides pakub.

Ma arvan, et ma ei hakka rääkima, milleks ja miks infrapunamatt nii populaarne on – olen vist küllaga teavitustööd teinud. 😀 Kui ei, siis toksige siia blogi otsingukasti “inframatt” ja näete ise. 🙂

Ma tervet teenuste nimekirja siin välja loetlema ei hakka, saate minna nende kodulehele ja ise tutvuda – valikut on.

Mis ma aga veel välja tooksin, on kaks uut asja, mida Balance Ilustuudios pakutakse: Cold Lipo Laser, mis on sisuliselt tegemist ühe alterniiviga kirurgilisele rasvaimule. See on valu- ja süstlavaba, ei nõua taastumisaega, kliiniliselt tõestatud, ohutu ja valutu ning mõistliku hinnaga. Vähendab rasva soovitud piirkonnas.

Ja Transion, mis muide mul endal ka kodus olemas on, aga mida ma veel katsetada pole jõudnud. Kui tervis lubab, katsetan ära ja annan teada, kuidas rahule jäin, aga seni saab proovida seda masinat just Balance Ilustuudios.

Mainin ära ka selle, et suur naiste lemmik LPG massaaž on neil täiesti olemas ja enam ei pea selleks kuhugi suuremasse linna sõitma. 🙂

Need on kaks uut teenust, mida Balance Ilustuudios pakutakse, aga soovitan ka teiste teenustega end kurssi viia. Seal pakutakse kõike, et oma kehale pai saaksid teha. 🙂

Ps! Ma siin enne avaldamist kirjutasin neile ja uurisin, ehk tahavad nad teile sooduskoodi anda ja sain jaatava vastuse. Seega koodiga Jane15 saate kehahoolduskuuri 15% soodsamalt ja kood kehtib kuni 10.03!

*panen siia koostöömärgi igaksjuhuks ikka külge ehk siis #koostöö

1 thought on “Nüüd saavad ka järvamaalased ennast poputada*”

  1. Elan küll juba mitmeid aastaid Pärnumaal aga nii hea meel on näha,et vana kodulinn aina enam areneb ägedate teenustega 😊

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga