Määratlemata

Omanäoline ning ainulaadne header sinu blogile!

Jupp aega tagasi palusin mina ühelt neiult, kas ta oleks nõus joonistama mulle blogi headerisse pildi. Aega läks, aga sain pildi kätte ja ma olen nii vaimustuses sellest!

Ma olen blogis megapalju headerit vahetanud ja ükski pole olnud see “õige” ja päris see, mis võiks jääda pikemaks ajaks. Maitsed vahetuvad tihti- kord tahaks lihtsat, kord midagi värvilisemat. Nüüd aga ma võin öelda, et ma olen väga rahul ja õnnelik, sest mu blogil on olemas header ning ma võin kindel olla, et kellegil kuskil ei ole samasugust nagu minu blogil. Juhuuu!

Selle töö eest kiidan ma Ketelyt, kes muidu samuti blogib ning tema tegemisi saab jälgida just sealt (http://ketthecat.blogspot.com/). 


Armas Ketely joonistas mulle valmis sellise banneri. Minu arust ilus, lihtne ja ainulaadne. Ma olen totaalselt armunud, ausalt. 🙂 Kell on küll 3.08 öösel, aga ma heameelega tegeleksin oma blogiga, kui et magan. Ma pusisin ja susisin ning kokkuvõttes tuli päris hea header välja. 


Veelkord, suur suur aitäh, Ketely! Sa joonistad imeliselt, ise oled võrratu inimene ja kõik head sõnad veel Sinu pihta. Kallid-paid Sulle 

2 thoughts on “Omanäoline ning ainulaadne header sinu blogile!”

  1. Aga palun! Saatsin sulle Facebooki parandatud versiooni kah, jube kahju ainult, et suur bänner joonistuse kvaliteedi niiviisi ära blurrib 🙁

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga