***

Omg, mida mu juustega tehti?!?

Alles sain omale uued kulmud, eks. Nüüd kutsus armas Maris mind Ursula Ilustuudiosse Tallinnas oma kiharaid natukene värskendada. Või sirgeks tõmmata.

Igatahes pakkus ta mulle keratiinhooldust+olaplex protseduuri ja kuna mulle olid seda paljud ka kunagi varasemalt soovitanud, sest mul omal on loomulikult väga kahused juuksed ning enamus ajast ma armastan sirgeid juukseid, siis muidugi võtsin ma selle pakkumise vastu.

Protseduur ise ei kestnud kaua – alguses pesi Maris mu juuksed ära. Issand, kui mõnus see oli. Kõik mu lihased vist surid korraks ära ja pinge voolas sealtsamast kraanikausist alla. 😅

Seejärel föönitas ta mu juuksed kuivaks.

Nagu, vaadake neid saaramaarasid. Jube ju. Sellepärast ma neid pm 24/7 krunnis hoiangi (mis jah, ka kahjustab, ma tean). Peale föönitamist pintseldas Maris keratiini mu juustesse ning jäime ootama umbes pooleks tunniks, et see möks mu juustesse imenduks korralikult.

Seejärel föönitati juuksed kuivaks ehk keratiin juuste sisse ning kinnitati veel omakorda sirgendajaga ja hoooooly shiiiiiit. Issand jumal. Ma pole vist kunagi oma juukseid nii sirgetena näinud.

Ma muidugi olen alati selle hoolduse suhtes skeptiline olnud. Sellepärast pole ma ka läinud seda tegema. Kuidas on võimalik, et selline hooldus muudab mu kahused lokkis juuksed pulksirgeks ja veel jäädavalt? Okei, Maris ütles, et kui esimest korda teha, püsib selline tulemus umbes paar kuud, see oleneb paljudest asjadest, aga nt tal kliendid, kes juba pikemalt lasevad seda teha, käivad umbes iga poole aasta tagant värskendamas tulemust.

Ma olen siiani skeptiline. Küsisin ka veel Mariselt, et kas tõesti peale esimest juuksepesu on mu juuksed samasugused v. Ta ütles, et ei pruugi küll sellist läiget olla, aga sirged on küll. Ma ei usu seda siiani ja ei jõua juba ära oodata, et saaks pead pesta.

Peale sellist hooldust peaks juukseid hoidma niiskuse eest. Pead võib pesta alles 3 päeva pärast ning seda ka sulfaadivabade toodetega.

Ma ärkasin täna hommikul üles ja tormasin kohe peegli juurde, et näha, kas juuksed on veel sirged. On! Mul tavaliselt öösiti digimuutuvad nad sellisteks põrssasabadeks, et hoia ja keela. 😅

Ma olen tulemusega väääga rahul. Juuksed näevad ka palju tervemad välja. Ja kes tahab mulle nüüd öelda, nagu instagramis mõned juba pidasid vajalikuks, et NENDE arvates rikkusin ma oma juuksed ära ja NENDE arvates on mu lokid palju ilusamad, siis save yourself ja ära parem hakka. Ma soovin teile samasuguseid lokke, nagu mul on ja saate elu lõpuni neid täiel rinnal nautida, aga palun. 😀

Need “omg nii ilusad ju, ma tahaks ka” lokid 😅

Jah, ma vahepeal isegi olen oma lokkidega rahul, aga enamus ajast ma siiski seda pole, sest nad tõesõna on nagu üllatusmunad hommikul – you never know what you get when you wake up.

Nii et, kes veel tahab omale selliseid läikivaid, siidiseid ja sirgeid kiharaid, siis mine https://book.saloninfra.ee/Ursulailustuudio.ee ja vali sealt eripakkumiste alt “keratiinhooldus+Olaplex ning broneeringu lisainfosse lisa” Jane 65″ ja saadki hoolduse 65€ eest (tavahind 75€). Vahet siis pole, kui pikad või paksud juuksed sul on. 😉

No ja lisaks säravatele ning siidistele juustele saad mõned tunnid lihtsalt istuda ja lasta ennast poputada väga väga toreda Marise seltsis. 😍

#koostöö

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga