***

Õnn peitub kanepis?*

Tere ilusat pühapäeva! Pole siin tegelikult midagi nii ilusat. Adeele jauras terve öö ja kui lõpuks leppisin asjaoluga, et ma enam magada ei saa ja tõusen üles, siis…. siis jäi tema magama.

Õnneks ei olnud üldse raske tõusta ka. Nagu krapsti olin üleval. Miks? Sellest räägin teile kohe lähemalt.

Ma pean ära mainima, et pealkiri on täiesti klikikas ja kanepit ei propageeri. Küll aga kanepiõli. Ja see, kas see muudab inimese õnnelikumaks on juba teie otsustada. Lugege läbi, mis mul öelda on ja siis vaadake. Mina olen küll õnnelikum.

Igatahes üks hetk olin omadega juba nii suures stressi- ja väsimuseaugus ning otsustasin proovida viimases hädas CBD kanepiõli. CBD Vibe tuli kuidagi täiesti äkki pilti ja juba ta oligi igalpool – paljud kiitsid.

Ma ise olin üsna skeptiline ega arvanud sellest suurt midagi, aga nagu ma ütlesin, olin juba suures hädas iseendaga ning otsustasin sellele õlile võimaluse anda. Mida mul ikka kaotada on? Kui siis ainult oma maitsemeele… 😅

Aga mis mul siis häda oli? Väsimus. Õudneeee väsimus. Õhtuti vahtisin mitu tundi voodis lage – no ei suutnud magama jääda. Hommikuti oli nii raske voodist välja saada. Passisin samuti tunde voodis, et seda jõudu koguda ja voodist välja saada. Ärkvel olin küll, aga üsna jõuetu.

Stress. Närvilisus. Emotsioonide üleküllus.

Kuidas ma tunnen ennast nüüd, kui olen mitu nädalat õli kasutanud?

Päris hästi! Iga õhtu panen tilga keele alla, joon peale vett, sest selle maitse on vastik ning mu elu on tunduvalt kvaliteetsem. Õli muudab mind uniseks, seega magamaminekuga enam probleeme ei ole. Hommikul tunnen ennast puhanuna, mistõttu pole üldse raske ennast enam voodist välja ajada. Ja paljud kiidavad ka, et näen nii puhanud ja värske välja. It works!

Selline olen ma hommikuti kell 7. Ilma filtrita.

Rahulikum olen ka. Varem ärritusin suht kiiresti ja iga pisiasja peale. Just üleeile arutasime Geiduga, et olen kuidagi palju palju rahulikum. Ta vaatas mind esiti kummalise näoga ja pidi tõdema, et nii ongi.

Emotsioonide virrvarr on ka üle läinud. Ei ole seda, et hommikul olen väsinud ja kurb, päeval metsikult õnnelik ja õhtul vihane ning töinan. Ma olen nüüd terve päev rõõmus, rahul, puhanud ja tšill. Ja see muudab mind õnnelikumaks. Seega, õnn peitub ikkagi kanepis? Mitte küll kogu õnn, aga naaatuke ikka, ma usun.

Ja siinkohal võibolla tahaks mõni öelda, et õu, see parem enesetunne on sul tingitud sellest, et hakkasid rauda ja magneesiumi võtma! Ma loobusin neist, kui kanepiõli võtma hakkasin. Lihtsalt sellel eesmärgil, et näha, kas enesetunne läheb kehvemaks või õi tõesti aitab.

Ahjaa, ma kasutan 15% kanepiõli, mis tähendab siis seda, et mida suurem %, seda kiiremini hakkab toimima.

Astuge minu instagramist (@janeblogi) ka läbi, sest seal panen mängu 75€ CBD Vibe e-poe kinkekaardi! Nende veebipoes on palju muudki, näiteks selline šampoon ja palsam juustele, mida ka palju kiidetakse. Mina veel kasutanud ei ole, sest oman “kasutan vana enne ära” põhimõtet. 😉

*postitus on valminud koostöös CBD Vibe e-poega

6 thoughts on “Õnn peitub kanepis?*”

  1. Ma küsiks seda, et kas seda võib kasutada, kui rinda anda? Mul ka hommikul ärgata raske ja öösel kohe kuidagi uni ei tule. Samas annan veel tüdrukule rinda….

  2. Kas see on nagu reaalselt ohutu kraam, st võib rooli minna jne? 😀 Ma pole veel aru saanud selle poe kontseptsioonist, et kas see mida nad müüvad, illegaalne pole? Vaatasin et müüvad nt õisi jne.

    1. Ei ole illegaalne. Kõik testid läbitud ja vastavad nõuetele. 😉

      Aga sellepärast soovitataksegi võtta õli õhtuti enne magamaminekut, sest see muudab uniseks. 😉

  3. Väga hea postitus, väga kiidan, et esile tõstetud toode on looduslik ning aitab ka haiguste vastu.
    Sinu poolt selliseid “müügikaid” ootakski 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga