Määratlemata

oo see füüsika!

Mäletate, et üks päev kurtsin, kuidas see füüsika kohe üldse minu peakesele ei ole? Ma eksisin. Loodetavasti. Ma andsin kiirelt alla, visates e-õpiku kõige kaugemasse virtuaalsesse netinurka ning lajatades vihiku kapi peale kinni. Võtsingi endale teadmiseks, et ma ei saa hakkama ja kõik. Las olla. Mina ei suuda.

Ühel hommikul ärgates olin ma täis laetud positiivset energiat. Ma võtsin uue vihiku ning e-õpiku jällegi lahti. Võtsin kõike rahulikult. Hakkasin kirjutama tähtsamaid mõisteid vihikusse, samal ajal lugedes ja süvenedes. Kirjutasin juurde valemid, tähendused, ühikud. Pilt oli kohe palju-palju selgem.

Kuna tulemas oli arvestuslike ülesannete lahendamine, tegin need lausa 5 päeva enne tähtaega ära. Mõnes asjas vajasin küll abi, aga õnneks on mul Facebooki listist kohe võtta inimene, kes mind meeleldi aitab. Suur tänu veelkord, Sulle!

Ma sain nende ülesannetega hakkama ning kõik ei tundunudki enam nii keeruline ja raske. Nii võimatu.

Füüsika ja matemaatikaga ei ole mul kunagi probleeme olnud, sest koolis käies sain pea igapäevaselt kuulda õpetajate seletusi. Püüa nüüd kuidagi endale teema selgeks teha, kui pole koolis käinud ja õpid kõike iseseisvalt kodus. Nüüd uuesti koolis käies ja e-õppel õppides, üritangi ma sellised keerulisemad kodutööd varem ära teha, et hiljem saaks natue vabamalt võtta, tegeleda kergemate ainetega. 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga