Määratlemata

ostusoovitused juulis | Shein.com

Ma siin mõtlesin, et kuna ma olen juba pikemat aega teinud koostööd kahe lehega- SheIn.com ja Romwe.com, siis aegajalt ootavad nad minult, et edastaksin teile nende uuemad ja paremad pakkumised. Nüüd ma istun siin ja tekkis idee teha iga kuu üks postitus, kus ma teen nii öelda wishlisti nendest asjadest, mis mulle väga meeldivad ja leiavad oma tee minu riidekappi. Või riiulile. 
See on minu jaoks väga mugav variant, kuna need lehed kirjutavad mulle vahepeal korraga, et “õu, näita meie uusimaid ja soodsamaid asju enda blogis” ja nii jääbki lugejatele mulje, et ma käingi siin ainult hiina asju reklaamimas. Tegelikult see nii ei ole. See on osa koostööst. Ja kuna ma alles hiljuti tegin lugejate uuringu enda gümnaasiumi lõputöö jaoks, siis selgus, et väga-väga paljudele meeldivad just need outfiti postitused (200st inimesest 90le). Ma tahaks need kuidagi eraldi kategooriasse lisada enda blogis, aga ma ei ole bloggeris kuigi osav. Noh, et need ei tilbendaks avalehel teiste postituste hulgas vaid oleks menüüs eraldi sildi all. Keda huvitab, saab sealt vaadata ise. 

Nüüd aga liigume edasi ostusoovituste juurde. Selle kuu leheks võtsin ma SheIn.com, sest ta jõudis oma kirjaga ette. 

Crop-top (link!)
Trennipüksid (link!)

Mulle on hakanud viimasel ajal tohutult meeldima kollane värv. Ma ei ole elus kandnud midagi kollast ja ausalt öeldes ei ole mul tuua välja ühtegi põhjendust selleks. Esimese kleidi saate siit (link!) ja teise (link!).

Esimene kleit (link!)
Teine kleit (link!)

  
Pluus (link!)
Kleit (link!)

Esimene kleit (link!)
Teine kleit (link!)

Kleit (link!)
Peakaunistus (link!)

2 thoughts on “ostusoovitused juulis | Shein.com”

  1. Ei noh! Blogijad teevad tõepoolest tänuväärt tööd, et nad koos lingiga lingi all oleva toote pildi ka kohe juurde lisavad. Nii näeb postituse lugeja kohe ära, kas tasub antud lingile klikkida või mitte. Kui mulle nähtud toode ei meeldi, siis ma ju enam ei hakka lingile ka klikkima. 😀 Aitäh Sulle selle põhjaliku tutvustuse eest…

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga