Määratlemata

pakike hiinast vol 2

Hiina lehed küll soovivad, et ma jaotaks need asjad mitme postituse peale ära, siis sellel korral ma arvasin, et pole mõtet. Mis ma neid ikka poolitan. Kui rohkem asju tuleb, siis jah.. mahub korralikult neid ühte ja mahub ka teise. Siis oleks selline käik loogilisem. Kui aga 3-4 asja tuleb, siis mis ma ikka sellest postitusest teen, kus ma teile ühte asja näitan. Imelik, mu meelest. Muidugi saab neid riidepilte kombineerida tavaliste postitustega, aga mulle selline käik ei meeldi. Meeldib hoida neid eraldi- tavalised postitused ja hiina omad. 

Niisiis laotan laiali teie ette teise paki sisu, mis ma sain Romwest (LINK). Pean ausalt ütlema, et ma polnud sugugi rahul asjadega. V. a kõrvarõngad. Ehted minu meelest ongi asjad, millega ei saaks mitterahul olla. Kuigi minu ootused olid riiete osas suured.. siis jah… Aga eks selle hiina stafiga olegi nii- iial ei tea, kui korralik kraam tuleb ja kas see üldse pildile vastab. 

Kõrvarõngad (LINK). Nagu öeldud, minu lemmikud. Ilusad, pole mingid hiigelkolakad ja on sellistes toonides, millega sobib peaaegu kõik kokku. 
Retuusid (LINK). Nad on mulle pisut lühikesed ja kitsad. Muidu coolid ja vinged välimuselt. Põlvedel on mõnusad nahkjad triibud ning ka külgedel ülevalt-alla. 

Lukuga pluus (LINK). Mul on mingi vajadus selliste pluuside järgi. Ausalt. Mulle nii meeldb, kui see lukk seal ees on. Kahjuks see pluus on jällegi nats kitsas. Võtan küll oma mõõtude järgi, aga no.. kitsas on.

Roosa pluus (LINK). Jällegi, kõik ilus ja tore, aga KITSAS. No nüüd nii paks ma ju ka pole, et miski selga ei lähe. See pluus oli muidu ainult one-size suurusega, aga nojah. 

7 thoughts on “pakike hiinast vol 2”

 1. Tere Jane,
  Olen Sinu blogi uus lugeja. Oled väga kena ja riided sobivad Sulle väga hästi! Palju edu Sulle edaspidiseks!
  Tervitused Soomemaalt 🙂

 2. Lugesin Su viimast postitust ja soovitan, et pane mõneks ajaks settingutest peale kommentaaride modereerimine. See võimalus on täitsa olemas. Kõiki kommentaare ei pea ka avaldama. Kui siis ebameeldivad anonüümsed ei loobu (on ju ka meeldivaid anonüümseid), siis jäta ära anonüümsete kommentaaride võimalus. Bloggeris on seda täiesti võimalik teha ja usu, see tuleb su hingerahule ainult kasuks. Sinu blogi ja sul on õigus teha, mida tahad.
  Minu meelest oled Sa väga tubli nii oma lastega kui ka kooliga.

 3. Ma tean, et see võimalus on olemas, aga ma põhimõtte pärast seda ei tee. Kui ma selle valiku teeksin, siis tuleksid teemad, kuidas ma kriitikat ei kannata. 😀

 4. Aga sa tegelikult kannatad? Mis sest et kolm viimast teemat blogist kustutatud on? Milleks oli vaja seda teha? 🙁

 5. Kuidas sealt romwestist tellida või noh tuleb postikulu iga toote pealt või kui tellin mitu asja, siis ühe kordne pist? Sorry, et ma nii rumala küsimuse esitasin. 😀 Siiani vaid alist asju tellinud 😀

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga