Määratlemata

Pehme Padi- muuda kodu omanäoliseks!

Mõni aeg tagasi kirjutas mulle üks neiu ning pakkus mulle võimalust saada endale omanäolised ning ainulaadsed dekoratiivpadjad. Mis mul selle vastu ikka olla saab- meeldib erinevaid väljakutseid vastu võtta ja mul ei ole kunagi olnud midagi nii vinget kodus. Kui aus olla, siis ma isegi pole mõelnud selle peale, et endale paar dekoratiivpadjakest koju hankida enda või laste piltidega. 

Korra olen koostööd teinud ühe Facebooki lehega, kellega loosisime dekoratiivpadja välja. Võitja sai ise selle disainida enda käe ja silma järgi, kuid nagu ma juba ütlesin, siis endal mul ei ole selliseid olnud. 

Ma tegelt olin väga vaimustuses ja ei teadnudki kohe, milliseid pilte patjade peale valida. Kriteeriumiks oli, et pilt peaks tehtud olema kaameraga, mitte telefoniga, muidu võib pilt padjale halvasti jääda. Kuna ma olen pigem selline telefonikaameraga pildistav inimene, siis alguses kartsin, kas ma üldse sobivaid pilte leian. Hiljem kaameras tuhnides selgus, et ilusaid pilte õnneks jagus ning valisin sealt enda läbi aegade lemmikud- üks pilt Hendrikust ja Raimondist ning neine endast ja härrast. 
Lähemalt protsessist endast: teostatakse sublimatsioontrükki- prinditakse pildid paberi peale ning hiljem pressitakse see kangale (kuumus on umbes 200kraadi). Peale pressimist tuleb mõlemad padja pooled kangast välja lõigata ja kokku õmmelda. Kuigi protsess võib kesta kuni 5 tundi, on padja valmimisaeg kuni 5 tööpäeva, sest lisaks printimisele, pressimisele, lõikamisele ning õmblemisele, on kõige aeganõudvam failide ettevalmistamine. 

Materjali on kahte sorti- veluur ja decotex. Veluur kangas on sametise pehmusega ning natuke õhem, decotex on matt, karedam ning paksem materjal. Kangas on mõlemal variandil valge. 

Lisaks tellimuse sisseandmisele, nõustab ja aitab Pehme Padi sind ka patjade kujundamisel. Padjale saab lisada mitu pilti, kirja ja muid effekte. Mina valisin sellised padjad, kus ühel poolel kirjaga tekst minust ja härrast, teisel pool laste pilt, ilma tekstita. Teine padi samasugune, ainult, et laste pildil on tekst ja meie pildil ei ole. 
Pehme Padi Facebooki lehelt leiad pilte valminud töödest, infot tellimise ning hinnakirja kohta (LINK). 

Miks mitte kinkida omanäolist patja kellelegi sünnipäevaks, emadepäevaks, isadepäevaks, sõbrapäevaks või näiteks uue ilmakodaniku puhul tema mõõdu, kaalu ja esimese pildiga? Mine vaata järgi 🙂

4 thoughts on “Pehme Padi- muuda kodu omanäoliseks!”

  1. Väga ilusad padjad, sest ilusad pildid ja teksti mõte ka väga hea! 🙂 Aga minu arvamus on, et tekstid oleksid võinud olla eesti keelsed, oleks kohe kodusem ja ehtsam värk olnud, lapsed sul ju ka eestikeelsed, no terve pere st. 🙂

  2. Sooviks ka selliseid patju tellida,aga kust ja kellega ühendust võtma peab ?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga