poiss või tüdruk?

Ei, kahjuks veel ei ole teada, kas tuleb poiss või tüdruk. Kuigi väga tahaks juba teada! Kurikuulus Šois ütleks mulle vist juba umbes kuu pärast, kes tulemas on, aga ma nii kannatamatu ka ei ole, et plekiks üle soti euri. Ma pigem ootan. Kiiret mul ei ole kuhugi. 
 
Nii paljud on kindlad, et tulemas on tüdruk. Või vähemalt peaks tulema, sest noh, kaks poissi juba on ja nende kõrvale sobiks ideaalselt veel üks plikatirts. Mina sellel arvamusel ei ole. Tunnistan, et teise lapsega olid minu lootused rohkem tüdruku pool, aga ega ma elus pettunud ei olnud, kui arst teatas, et tulemas on poiss. Raimond ei ole kuidagi ebatähtsam või teistsugusem minu jaoks. 
 
Üks ütles, et võiks terve printsess tulla ning ma saaksin siis roosamannat osta. Teine küsis: “Ei tea, kas lõpuks tuleb tüdruk?” jättes sellise mulje nagu ma oleks terve jalgpallimeeskonna poisse sünnitanud ja nüüd oleks aeg ühe pisikese tüdruku jaoks. Kolmas ütles üldse, et targad inimesed ei saa lapsi. Ju siis tema tõid siia ilma toonekured. 😀 Arvamusi on seinast seina ja kõik on lahedad, minu meelest. Mis puudutab lapse sugu, siis mul ei ole kindlat eelist. Hetkel ma naudin rasedust ja ei vaeva oma pead sellega, kas tuleb poiss või tüdruk. Mina seda niikuinii valida ei saa. Tuleb poiss- rõõmustame väga! Tuleb tüdruk- tunneme samu emotsioone. 
Poisslapsega saaksin ma enda raamides olla, sest olen kahe kutiga kõik juba läbi teinud ning kenakese kogemusepagasi kaasa saanud. Tüdrukuga oleks teisiti- see oleks nagu täiesti uus asi minu jaoks (kogemusest räägin siis :D). Laps on küll laps, kuid siiski.. tüdrukud ja poisid on ikkagi erinevad. 
 
Muidugi olen ma õhinas! Ma valetaks, kui ütleksin, et pole. Juba ootan, et saaks lapsesugu teada, aga tõesti, eelistusi mul ei ole. Kõlab võibolla nagu klišee, aga peaasi, et laps terve on. See on kõige juures siiski esmatähtis. Ja ma absoluutselt ei tunne ühiskonna poolt survet või ei arva, et inimesed ootavadki tütre sündi (eks kindlasti mõni ootab). Ma ei tunne, et oleksin läbi kukkunud või pettumust valmistanud, kui sünnib poiss. Kolm ongi kohtuseadus! 🙂

Kommentaarid

  1. Kairin Valang says:

    Isudega pole siin küll mingit pistmist, vanarahva tarkus. Ma sõin oma esimese lapse ajal meeletult palju magusat, ja võta näpust tema on poisslaps. Praegu, teise ajal, isutab mind tõesti soolane rohkem ja raseduseelne magusaõgimine on lõppenud, söön küll magusat aga kilode viisi enam mitte 😀 ehk on siis hoopis vastupidi ja on tüdruk. Igatahes mina ootan ka oma pisikest väga, olgu ta siis poiss või tüdruk, aga mul on küll oma eelistus, aga tähtis on muidugi see, et ta terve oleks.

  2. Anonüümne says:

    Lihtsalt mainin, et soiši juures soo teada saamine ei pleki üle soti ? sellest nüüd juba mitu head kuud möödas aga käisin 12+1 3d/4d uhs 80€'ja ei maksnud vaid selle eest, et ma saaks teada kellega tegu. Saime sel ajal mobiilile tasuta pildi, nägime teda siputamas seal jne. Uuest aastast hind 5€ tõusnud kuid see kuidas seal süsteem ja riiklikus on nagu öö ja päev. Pelgu omas pidin panema prillid ette, et üldse midagigi näha ekraanilt. Soiši juures aga normaalne suur teler seinas ja pole probleemi, et peaksin silmi kissitama vms. Lisaks tegu on ääretult professionaalse arstiga, ei tee tavapärast liinitööd kuid ma ei laida ka pelgu oma maha sest käin seal praegu aga uh on ikka võrdlemisi kehva kvaliteediga näha ja kiire riiklikus ikka. Lisaks soiši 12+ uh ennustas poissi ja 20+ pelgu oma kinnitas seda ? igaljuhul siiski soovitan ka soiši, et saada parem elamus on tita nägemiseks.

  3. Anonüümne says:

    Pilt on ju omaasi kas võtad või mitte. Ultraheli ise maksis siis 80€, nüüd 5euri kallim. Kui tita on halvas asendis pildi jaoks siis pole ju üldse mõtet võtta. Meie võtsime ka fotona juurde pildi 12€ tk ehk lisaks 80€le maksime lisaks 24€ ja ühe saime tasuta mobiilile ka. Ehk see pilt on ju niiöelda lisa ju ?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Viimased postitused

Miks inimesed lasevad endale pahasti öelda???

Ma eile tegin instagramis üle pika aja jälle seda Q&A. Eelmisel korral olid inimesed (või [...]

Kuidas suhtes kõik nii iseenesest mõistetav ikka on

Ma pean selle lõpuks “kaelast” ära kirjutama, muidu tuleb uus elu ja mälu peale ja [...]

14 ja 2

Eile ja täna on olnud üsna tähtsad päevad meie peres. Eile täitus minu ja abikaasa [...]

2 Comments

See on nüüd läbi!

Aeg on asjad pakkida ja need lõplikult kodust välja visata/põlema panna, sest kool on nüüd [...]

1 Comments

Kas nutivaba suvi on tõesti võimalik?

Suvepuhkus algaaaas! Tegelikult juba mõned päevad tagasi. Suvepuhkus sellesmõttes, et suurematel on ka kool nüüd [...]

1 Comments

Kuidas ma endale kodus ise iluoppi tegin

Mul tekkis selle pealkirjaga kohe oma peas väike video, kuidas ma ennast kuskil köögi laual [...]

Kuidas kõik nüüd läbi saab

No tere! Pole mina jälle siia mõnda aega jõudnud ning aegajalt taban end mõttelt, et [...]

8 Comments

Kuidas lapsed ei taha enam üldse õues käia

Ma tegelikult mõistan seda, et maailm muutub, uueneb ja areneb aina edasi ning nutiseadmed on [...]

Kuidas mu lapsed edaspidi põrandal peavad sööma

Ma otsustasin meie köögist laua ja toolid välja visata. Jah, kuulsite, st lugesite õigesti. Ei [...]