Määratlemata

püha taevas, ta on vegan!

Ei tea mina, mis maailmaime see veganlus on, aga viimasel ajal on see jube populaarne. Tundub lausa, et mitmed inimesed hakkavad seda proovimagi eesmärgil vooluga kaasa minna ja võimalikult sarnane olla nendele, kes päris veganid on. Mina sellest teemast suurt midagi muud ei jaga kui seda, et vegan on isik, kes ei söö loomset toitu? on või? No umbes midagi taolist. Nagu ma ütlesin, ma ei ole selle teemaga kursis, ei ole uurinud ega puurinud, sest ma ise ei ole vegan ja ma ei kavatse seda isegi häbeneda, et loomset toitu söön. Aga võibolla tegelikult peaksin… 

Ma ei teagi, kumba osapoolt kaitsta või kelle poolt olla, kas veganite või loomse toidu armastajate, sest ühed mustad tunduvad mõlemad olevat. Mitte küll kõik, aga päris paljud.. Ühel pool on veganid, kes meid loomapiinajaid ja mõrvareid maha teevad ning kritiseerivad ja teisel pool meie, loomse toidu armastajad, kes arvavad, et veganid võiksid oma muru edasi süüa ja vait olla, sest meie teeme loomadele haiget, aga teie sööte süütuid taimi, kellel on ju ka tunded. Hmm, nimetame siis seda.. toidusõjaks? 😀 No mina muidugi veganeid maha ei tee, kuna ma ei tea nende eluviisist ja toitumisest suurt midagi. Ja üldse olen ma sellist tüüpi suhtumisega, et jumala eest, ajage endale näost sisse mida tahate, peaasi, et õnnelikud olete. 

4 thoughts on “püha taevas, ta on vegan!”

  1. Okei, võtan ka nüüd sõna. Olen ka liha sööja ja ei häbene seda. Veganitele – vahet pole kas te sööte loomset toitu või mitte, aga seda toodetatakse ikka ja jälle. Kui on palju veganeid siis visatakse loomne toit minema ja loom suri/piinati ainult selleks, et minema visata tema saadusid(?), pigem süüa loomset toitu, aga mõistuse piires, et ei hakata seda rohkem tootma, vaid et saaduseid ei visataks ära, kuna on pahaks läinud.

  2. Ei ole küll vegan, aga nii lolli teksti pole tükk aega lugenud. Kas sa sööd roiskunud liha?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga