***

Pulmadest, beebiasjadest ja kõhupiltidest

Ma olen üsna mitmeid kirju saanud, et kui nüüd see suur rasedus jälle kaelas on, kas plaanime ikka abielluda ka. Me ju siin eelmise aasta novembris teatasime, et plaanime lõpuks abielluda. Pea 13 aastat koos olnud, viies laps tulemas… mis siin enam kaaluda ja mõelda, eks.

Kirjutasin tolles blogipostituses, et tahame abielluda 2022 juuni kuus ja ega see plaan muutunud ei ole jah. Ikka plaanime ja tahame. Kuigi mul ei ole selleks mitte midagi tehtud – samas suuri ettevalmistusi ei olegi vaja teha, kui läheme kahekesi registreerima ja pärast teeme lähedastele peo kodus. Samal päeval need kaks asja aset ei leia niikuinii.

Küll on mul aga paar murekohta – nimelt tahaks peale registreerimist ikka pilte teha. Ikka korralike ja kvaliteetseid. Mitte telefoni ja taimeriga.

Teiseks, ilmselt on mul selleks ajaks üsna suur kõht ees? Kust saab rasedate pulmakleiti? Kas laenutada või osta? Rasedana ma uuesti abielluda ei kavatse igatahes. 😀

Geit pole ülikonnast midagi rääkinud. Ta vist ei muretse, et aeg lendab või… ma loodan, et ta üleni dressides kohale ei tule. Ok, nali. 😀

Veel üks suur murekoht on perekonnanimi – lastel on Geidu perenimi ja ma mõtlesin, et võtan endale ka, aga Geit ei soovitanud. 😀 Minu meelest on tema perenimi parem, kui minu oma, mis on mu venna poolt täis… lastud. Samas, kui mõlema perenime ei taha, kas saab võtta täitsa uue nime ja lastel ka ära muuta? 😀 Ma ei tea… Ja kui saabki, kas ma viitsin jebida nii palju?

Lastega ühist perekonnanime tahaks küll. Ja Geiduga ka, muidugi. 😀

Aga teisel teemal. Vaatan siin vaikselt beebiasju. Olen juba kaks lutti ostnud – nii nunnud olid. Täna ostsin ühe huvitava luti ja närimislelu ka. Väga kiirustada ei taha ja ma olen seda tüüpi inimene, kes pigem ootab ja ostab viimasel hetkel. Ma mäletan, et peale Adeele sündi läksin poodi talle riideid ostma, vaesel inimesel polnud midagi selga panna, sest emme munes asjade ostmisega. 😀

Ja kolmandal teemal – varsti tahaks kõhupilte tegema minna. Kõht on mul juba praegu ees, aga kahjuks peab tõdema, et see ei ole mitte beebikõht. Vaatan siin vanu kõhupilte ja oehh… aga tahaks seekord midagi teistsugust. Midagi üliägedat ja erinevat. Googeldasin ka, et ideid saada, aga ühtegi nii badassi mõtet ei leidnud, mis mul peas tiksub. 😀

11 thoughts on “Pulmadest, beebiasjadest ja kõhupiltidest”

 1. Buduaari pulmakampaania käib veel ehk? Sinna tegid avalduse? Nii tore Jane, et beebi ootel. Super ja tervist☺️

  1. Ma mõtlesin sellele pikalt ja kui mulle hakati kirjutama, et võiksime osaleda, siis enam regada ei saanud 😀

 2. Kui me pulmad tegime siis ka venitasime riiete ostmisega kuna teadsime ka et kindlasti aind registreerimine ja ema sünnipäeval teatasime kõigile. Õnneks dressides mees kohale ei tulnud 😅🤣 Pani ikka ilusa triiksärgi selga ,valge ja puha 🙂

 3. Beebipilte olen ise ka vahtinud, et kellel lasta teha… 😛 Aga hakkasin instas jälgima @hele_graafia – tal tunduvad nii soojad ja armsad pildid.
  Ise mõtlesime mehega teha midagi ägedat ja teistmoodi .. aga kuna olen ka ise fotograaf, siis lavastame ise. Oleks ka end pakkunud aga mu tähtaeg on juunis ja siis kardan, et pole parim variant. :))

  Meil oli pulm planeeritud 21.05.22 ja olime ka enamus asjad kinni maksnud, kui selgus, et olen lapseootel ja juuni alguses on tähtaeg. Peale kahte aastat üritamist oli see päris fun ninanips. 😀
  Tegime registreerimise siis detsembris ja peale seda käisime fotograafi juures ja läksime emade-isadega restorani sööma, kus oma esimese kohtingu tegime. Oli nii tore ja teistmoodi päev.
  Pulmapeo aga saime õnneks kõikide osapooltega edasi lükata, kõik olid väga vastutulelikud ja see toimub septembris. Kuna meie pulmavärvid on tumepunane, kuldne ja sinine siis vast ongi vingem, kui sügispulm. 🙂 Ma arvan, et lasen kleidi õmmelda.. kuna tahan midagi äärmiselt lihtsat aga pole seda kuskil poodides näinud, oleks vist kõige lihtsam. Kuna oleme mehega suured tennisefännid, siis jalatsiks tuleb Converse tennis (mul valge, tal must) ja tal on ülikonnapüksid koos triiksärgiga.

  Perenimi tuli mehe järgi, see oli tal kohe kindel soov ja kuna mu endine perenimi polnud ka midagi südamelähedast siis nii jäigi.

  1. Ega perekonnanime pärast ei abiellu ju 😀 tal otseselt pole selle vastu midagi, aga talle ei meeldi enda perekonnanimi, tahaks ära muuta, aga samas ma ei taha enda oma anda, sest mulle ei meeldi see 😀

   1. Siis võtate uue nime üldse. 🙂 Meil sama teema, laps tulemas, mees on öelnud, et ei taha oma perekonnanime panna (talle ka lihtsalt nagu ei meeldi vist oma suguvõsa) , ma pole jälle omas kindel. Või noh oleks, aga siis mees võiks ka minu ja lapsega sama nime peal olla. Eks näis, mis saab. Ja lapsele asju ostan ka hiljem, ei kavatse ette varuda. Kuskil raseduse keskpaigas vaatab, mis tundub eriti vajalik. Pole mõtet üle planeerida ja osta. Ma arvan. Ilusat rasedusaega sulle! 😎 Mul hetkel suht algus ja jube olla – ootan ka kaunist imelist rasedusaega. Ei tea, kas see saabubki. 😂

    1. Jaa, me mõtlesimegi uue nime peale. Võtame mõnelt lähisugulaselt, kui ta lubab. 😀

     Aitäh sulle! 🙂🙂

   2. Miks siis mehele tema nimi ei meeldi? Põhjus ka selles, mis guugeldades välja tuleb?
    See nimevahetus ja nimede varjamine on mitmetel blogijatel mingi eluküsimus vist. Ehk ei käituks nii, et nime vahetama peab?

    1. Ainus, kes siin oma nime varjab, oled sina ise. 😀 Mis selles veidrat on, et inimesele oma perekonnanimi ei meeldi? Talle pole see kunagi meeldinud, sest noriti palju. Mulle ei meeldi ka oma eesnimi nt. 😀 Ära otsi tonti sealt, kus seda pole. 😀

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga