***

“Pulma”pildid ja peojuttu

Mul on nii imelik öelda pulmad, sest pulmadega seostub mulle korralik pralle, aga me käisime ainult registreerimas. Samas, kui ma kasutaks sõna registreerimine, tekiks mul tunne, nagu me oleks käinud mõnda looma kiibistamas. 😅 Seega ma kasutan sõna pulmad ja tahtsingi natuke sellel teemal veel rääkida.

Eile wc-s istudes mõtlesin ühtäkki sellele, kas kõik sai just nii nagu soovisime – kindlasti mitte. Oma vaimusilmas oleks tahtnud ikka mererannal lasta ennast paari panna, pärast kuskil koos külalistega pidutseda ja hommikutundideni nautida, AGA sellele tõmbab suure kriipsu peale juba see, et ma olen rase. Ma ei kujuta ette, et ma oleks nüüd rasedana viitsinud peale regamist ja pildistamist hakata veel pidu pidama – olgem ausad, ma olin tol päeval omadega nii läbi lõpuks, et kui pildistamine läbi sai ja koju jõudsin, ma jäin kohe magama. See palavus väsitas lihtsalt nii ära. 😀

Siiani lähedased küsivad, millal pidu saab ja me mõtlesime, et teeme selle alles järgmine suvi, kui ma enam rase pole. Siis on mul jaksu midagi korraldada ka. Ja võibolla saab kunagi feikpulmad teha, nii, nagu oma vaimusilmas ette kujutan. Ega meil eelarve ka midagi erilist polnud – tiigi ääres kõrkjates ehk oleks saanud asja ära ajada. 😅

Aga pildid said ilusad – väga ilusad. Arvestades tingimusi, mis tol päeval meid “piinasid”. Ikka megapalav oli õues – mul juba regamise ajal kabinetis higi lahmas nii õudsalt, tundsin, kuidas meik näolt maha sulas, ok voolas. Lokid sulasid ka, aga õnneks oli mul lokiaparaat kaasas ja ülikiiresti sain neid korrigeerida. Ps! Uus, palju kvaliteetsem ja mugavam lokiaparaat tuli Hiit.ee e-poodi müüki ja saate selle paar päeva koodiga JANEBLOGI soetada 20% soodsamalt: Juhtmevabad lokitangid osta siit!

Asendamatu iluvidin, kui keegi armastab ka lokke ja tahab neid terve ürituse vältel elus hoida või nt kui kodus kiireks läheb, siis hea autosse sõidu ajaks laadima panna ja sihtkohta jõudes oma soengut edasi timmida. 😀 ps! Instagramis näitasin ka, mis selle lokiaparaadiga kõik kaasas on ja kui lihtne on sellega lokke teha. 🙂

Ma tol ajal kasutasin muidugi vähem kvaliteetset aparaati – aku pidas vähe vastu, samas laadis mega kaua, nupud käisid raskelt jne. See uus Hiit epoes on palju kasutajasõbralikum.

Aga piltide juurde – mul oli fotograafiks sõbranna Mary. Ühe perepildi lasin ka lõuendile trükkida. Ilmselt lasen veel, sest jäin hinna ja kvaliteediga väga rahule. 🙂

1 thought on ““Pulma”pildid ja peojuttu”

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga