***

Quasimodo läheb peole

Õhhh. No tere, odraivake! Täna, vähemalt 21 aastat hiljem peaks ma sellega juba harjunud ju olema, aga ei ole. Endiselt käib närvidele, kui vale ajastus võib ühel odraival olla.

Kes pole kursis minu haiguslooga, siis odraiva on mul silmas iga aasta minimaalselt 2 korda ja seda juba sellest ajast saadik, kui ma ennast mäletan. Õudne tegelane. Lapsena oli eriti hull, ema tegi mulle piraadisilmaklapi ja sidus ümber pea.

Õhtul on Tikupoisis Kristi Timmeri ja Merily Timmeri vestlusõhtu ja… muidugi on odraivake platsis ning mitte kõige leebemal kujul. Õnneks üks Tikupoisi restorani töötaja kirjutas ka mulle eile selle odraivastory peale, et neil on seal õnneks hämaram ürituse ajal. Ei, no tänks! 😅

Aga ei, see hämarus tuleb ikka kasuks. Eile käisin Ülemistes endale mingit kleiti tänase ürituse jaoks otsimas ja inimesed jõllitasid küll mind tavapärasest rohkem – osadel kaastundepilk, sest ilmselt mees peksab, teised vaatasid natuke hirmunult, et äkki on tegemist paadunud baarikaklejaga ja kolmandad hoidsid lihtsalt “iuu” pilguga distantsi, et see asi minu silmast nende omadesse jumala eest ei hüppaks.

Kui te tahate nüüd seda kõike lugedes mulle hakata soovitama, mida teha, siis been there, done that – ilmselt ainuke variant, mida ma enimsoovitatutest teinud pole, on oma uriini valamine silma peale. Sellele mõeldes mõtlen ma, et pole tollel odraival häda midagi. Tema tahab ju ka elada. Temal on ju ka hing.

Ma nüüd googeldasin ja tuleb välja, et maagilist uriini juuakse odraiva puhul lausa sisse ka. Ma ei tea, ma parem kõnnin rullis silmaga ringi, kui hakkan oma kust jooma, muutku ta mind kasvõi surematuks. 😀

Aga noh, mis seal ikka – see on ju klassikaline lüke elu poolt. Oled 727 aastat kodus olnud ja kuskil pole käinud ja kui otsustad sellel ühel korral minna, siis odraival tekib sellest nii suur ärevushäire, et ta peab endast märku andma. 😀

Wish me luck!

6 thoughts on “Quasimodo läheb peole”

  1. Mul tuleb suule alati ohatis ,kui vaja kuskile minna. Pole küll nii hull asi ,kui see odraiva aga ikka nii ebameeldiv ,kui suu nurgas üks volask passib 😔.

  2. Appi, mul siiski on saatusekaaslane 😅 aga puhtalt pildi järgi ütleksin, et see pole enam ainult odraiva, vaid rohkem ohatis. Mul on ka iga aasta 2x samasugune moodustis silmas täpselt sama koha peal! Ükskord silmaarstile sellega sattudes öeldi kohe, et odraivast on siin asi juba väga kaugel, tegemist siiski ohatisega (ei saa muidugi pead anda, et Sul ka). Mul muidugi maandub ta iga aasta sünnipäevaks, what a perfect timing.. Jep, need haletsevad pilgud avalikes kohtades on alati priceless!

  3. Pildi järgi ütleks, et vöötohatis mitte odraiva. Tekitajaks inimese herpesviirus.

    1. No ega ma pole seda diagnoosi endale ise pannud, ma olen selle 21 aasta jooksul ikka silmaarsti juures ka mõnel korral sellega käinud 😀

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga