Määratlemata

Romwe.com #2

Huuuuh, ma proovin siin riidepostitustega ühele poole jõuda, sest ma muidu lihtsalt upun nende sisse ära. Ma edaspidi proovin neid kuidagi outfiti pilte ja linke sokutada tavapostituste sisse, et silmale ilusam vaadata oleks. 
Kuna riidepostituste tegemist ma siiski jätkan (tagasiside on olnud hea, vähemalt küsitluse põhjal, mille suvel koostasin ja laiali jagasin), siis uuel aastal tahaksin muretseda endale parema pildistamisvahendi, et põhjalikumat ülevaadet anda teile riietest, nende materjalist ja mugavusest. Siiani olen ma pildistanud telefoniga ja kvaliteet annab ikka soovida. 

Hundipluus (link!). Mulle väga meeldivad selliste piltidega t-särgid. Kas just valge mu lemmik värv riiete puhul on, sest need määrduvad kiiresti, kuid väga lahe särk on siiski. Piisavalt pikk, riie on mugav ja pehme, venib hästi. Alguses mõtlesin, et sobib ideaalselt trennipluusiks näiteks, aga siiski mitte. 
Kõrvarõngad (link!). Ma tavaliselt igasuguseid kilinaid ja kulinaid ei kanna, aga mõni kord ma tunnen, et võiks. Sellel korral valisin ma midagi punast ja säravat, et need punase kleidiga sobiksid ideaalselt. Ja olen rahul. Eks ta hiina kräpp ole, aga ega ma neid iga päev ei kanna. 
Püksid (link!). Ütleks, et täiesti tavalised püksid. Jällegi, kelle jaoks retuusid, kelle jaoks tavalised püksid. Ma nimetaks neid retuuspüksteks. Venivad hästi, samas on ümber ning mis hea pluss veel- kõrge pihaga. Ups, kuhu sangad kadusid?! 😀 
Sinine õhuline pluus (link!). Võiks pikem olla. Käsivartel natuke vähe ruumi, aga see on juba puhtalt minu enda viga. 

4 thoughts on “Romwe.com #2”

  1. Ma ei saa aru, millisel pildil see “näha” oli? 😀 Sellel kolmandal, kus pluus ilmselgelt on lohvakas? Teisel ju näha ilusti, et ei ole mingit beebikõhtu. Ja paks sa, Jane, ka ei ole 🙂

  2. Ma arvan, et ta pidas silmas esimest pilti. Jah, ma pole ülekaalus, aga ma siiski olen paks, pole mõtet keerutada. Või noh, keskkoht on jämedavõitu. 😀

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga