Määratlemata

Romwe.com

Jällegi saabus mulle üks pakike, mida ma suure huviga ootasin, sest paki sisu oli paljutõotav ning võib öelda, et ma jäin nende kahe tootega vägagi rahule!

Ma olen rõõmus, et nüüd on mul vähemalt üks kleit, mis on seljas täiesti normaalne- pikkuselt okei, et kann ei välguks ja üldse tunnen ma end selles kleidis väga enesekindlalt ja naiselikult.

Punane kleit (LINK). Mõtlen, et keskkohast on pisut lai see kleidike. Eks mingi aeg õmblen kitsamaks, siis on veel mugavam kanda. Mul on hea meel veel selle üle, et teiselt lehelt võtsin ma samasuguse musta. Tasus see valik kindlasti ära. 

Must kleit (LINK). Vot sellega on natuke teised lood. Ülirahul olen ma küll, aga kuna ta on minu jaoks lühike, siis otsustasin ma selle hoopis pluusiks teha. Kellele meeldib selliseid lühikesi minikleite kanda, oleks ideaalne, aga mulle ei meeldi oma kanni välgutada ja ei tunne end mugavalt, kui midagi kuskil paistab. Mõtlen, et võtan sellise valge ka. 

1 thought on “Romwe.com”

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga