Määratlemata

ROMWE ja niisama loba

Oeh, ma olen olnud pikalt kadunud, ma tean. Mul on mõjuvad põhjused selleks- ma sain tööle. Finally! Ja ma olen nii megaväsinud iga tööpäeva lõpp, et ma ei suuda isegi mitte blogiga. Harjumise asi, küllap. 

Kuna mul on täna vaba päev ja pealekauba veel sünnipäev, siis ma tegin ühe paki sisust pilte, mis mulle paar päeva tagasi saabus. Ja noh, kuna täna vaba päev, siis ma teen selle hiina pakikese postituse ka kohe ära, sest homme ma kavatsen sünnipäeva natuke tähistada.

Sellel korral kolmest asjast üks mulle sobis ja meeldib. Teised kaks? No, mõõtetabeli järgi võtsin, aga ikka ei lähe selga. 😀 Mis seal ikka öelda, hiina jamps, ikka juhtub.

Punane pluus (LINK). Muidu kõik tip-top, aga lühike on. Mulle kohe üldse ei meeldi nabakad. 
 Sinine pluus (LINK). No minu meelest natuke sarnaneb sellele, mis on tootefotol, aga muidu… big no, minu jaoks. 
 Kampsik (LINK). Jah, see on minu lemmik! Ja ilmselt ka minu laste. Neile meeldivad need mummukesed seal kampsuni küljes. Kohe väga. 

9 thoughts on “ROMWE ja niisama loba”

  1. Kui saladus pole siis kuhu töökohale sa tööle said ja väga armas on tõesti see viimane kampsun mille said nii jõulumeeleoluline ja sa ise ka tubli üleüldse oled 🙂 !

  2. Mina sooviksin hoopis teada, et mis sa teed nende riietega mis sulle ei sobi? Mina oleksin näiteks nendest kahest pluusist täitsa huvitatud .. 🙂 Palju edu ja jaksu uuel töökohal!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga