***

Rõõm ja tänu

Kui Mallukas vingus ja halas* täna selle üle, kuidas tema lugejad on hakanud ta postitusi vähem kommenteerima, siis mina tahaksin vastupidi, rõõmustada ja teid tänada.

Ma rääkisin raadios ka väga positiivselt sellest, kuidas mu lugejad aina rohkem ja rohkem erinevatele postitustele tagasisidet jätavad. Mäletan, et aasta aega tagasi oli tagasiside põhimõtteliselt nullilähedane ja täna kommenteerite te peaaegu igat postitust. Kes facebookis, kes siin blogis.

Mulle oli aastaid oluline klikkide arv blogis ent nüüd on mulle kõige olulisem teie tagasiside, arutelud, huvitavad nõuanded ja kommentaarid. Ma olen siiralt tänulik, et te minuga kaasa räägite ja arutelusid tekitate. See tähendab mulle nii palju ning on palju olulisem kui mingid klikid.

Ma ütlesin üks päev Geidule ka, et mul on nii hea meel, kui inimesed mu postitustele vastavad. Tekib tunne, et ma ei ole siin üksi ning te tõesti käite ja loete ning mis peamine – teile meeldib see, mida ma siin kirjutan.

Iga like postitusele või kommentaar annab mulle palju inspiratsiooni kirjutada veel rohkem ja ajada seda asja siin veel innukamalt edasi.

Kuna Facebook on äärmiselt nõmeda muudatuse teinud selles, kuidas postitused inimesteni jõuavad, on teie tagasiside oluline ka selles mõttes, et postitused jõuaksid võimalikult paljude lugejateni. Kui sa loed postitust, palun reageeri vastava emotsiooniga (meeldib, ohhoo!, kurb jne), sest nii jõuab minu postitus rohkemate silmapaarideni.

Mul ei ole küll kümmet postitust siin teile soolas, aga iga teie tagasiside innustab mind rohkem oma mõtteid siia kirja panema ning ennast avama. Ma tunnen, et see tagasiside annab mulle kui blogijale rohkem energiat ja arendab mind.

Aitäh teile, armsad lugejad! Aitäh, et räägite kaasa! Aitäh, et annate tagasisidet! Aitäh, et minuga koos seda blogi veate! ❤

Jah, ma üritasin peapildil Mallukat järgi teha, aga mul vist rohkem pesemata juuksed, sest patsist lahti võttes nad nii jäidki 😂😂

*ilmselgelt ta sõna otseses mõttes ei halanud ega vingunud, vaid nagu Mallukale kohaselt, läbi huumoriprisma 😊

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga