Määratlemata

Sa ei ole üldse nii bitch!

Töönädal hakkab vaikselt lõpuni jõudma ning nädalavahetus on juba käega katsutaval kaugusel. Ma ei ole jõudnud siia tulla natuke rohkem kui kaks päeva ja mul on sellepärast õudsalt piinlik. Ma ei ole suutnud absoluutselt millegagi tegeleda, sest miski laiskus on end minu ülemisele korrusele sisse seadnud. 

Ma tulin siia tegelikult kirjutama tagasisidest, mis ma peale video tegemist ja lisamist saanud olen ja see on olnud ainult positiivne, mille üle mul on ääretult hea meel. Üks suur asi, mis ma olen teada saanud, et tegelikult ei pidavatki ma nii bitch olema kui kirjapildis tundub. Ja kui nüüd väga aus olla, siis kirjapildis ja videos olengi ma no nii erinev, kui olla saab. Ma ei tea selle põhjuseid. Teisest küljest on mul pisut kurb meel, et ma olen suutnud endast üldse jätta sellist muljet nagu ma oleks mingi kuri mõrd. Seda ei ole ma absoluutselt- ei videos, ei kirjapildis, ei pildil ega mujal. Vahel minu tunded ja mõtted saavad minust võitu ning vahel ma keen üle ja kasutan taktikat “ütle ja siis mõtle”, mis on väga vale. Minu puhul vähemalt. 

Ma olen endiselt seda meelt, et ära kujunda oma arvamust selle põhjal, milline inimene on internetis. Mina seda ei tee näiteks. Ma küll saan mingisuguse kujutluspildi inimesest, aga võib juhtuda, et päris elus kohtudes isiklikult inimesega, võib kogemus hoopis teistpidine olla. 🙂

Aga mul on nii -nii-nii hea meel, et väga paljudele meeldis minu video. Ma olin äärmiselt pabinas ja arvasin, et mulle tõmmatakse virtuaalselt kott pähe ja kriipsutatakse üldse internetimaailmast välja, aga ma olen aru saanud, et sellise madala enesehinnanguga kaugele ei jõua, seega ma üritan olla võimalikult heal arvamusel sellest, mida ma teen, sest kui mulle endale meeldib minu tegevus ja plaanid, siis meeldivad need ka teistele. 

Olge chillid! 

1 thought on “Sa ei ole üldse nii bitch!”

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga