Määratlemata

sain lõpuks oma lapse tagasi

Juhhhuuuu! Ma olen nii õnnelik.. Kuigi see kaks nädalat oli minu jaoks justkui luksus, sest palju rahulikum oli olla, siis ma ikka täiega igatsesin oma vanemat poega. Algselt ta pidi ju minu vanemate juurde jääma nädalaks, aga möödas on pea kaks nädalat. Mis seal ikka, laps sai vähemalt maal puhata. 

Ta on vahepeal nii suureks kasvanud või mina lihtsalt olen harjunud 80cm titaga, kes mul siin paar nödalat ringi tatsas kodus, kes teab. Ja räägib ning seletab palju rohkem, kui enne. Oh jah, ma olen rõõmus. Ausalt. Kuigi juba tõmbas närvi natuke mustaks, kui mõlemad pojad siin maasikaid tükeldasid ja mööda ilma laiali vedasid. Vähemalt nendevaheline koostöö sujub. 

Maasikad, maasikad, maasikad… mm läheb suuremaks maiustamiseks. Tegelikult ema korjas vanaema põllult meile need. Peabki võtma paar tunnikest, et nad ära puhastada, pesta ja talveks sügavkülma panna.. Mingi osa saab kohe nahka pista, sest neid on tõesti nii palju. 


Hiljem hüppas läbi sõbranna, kellega sai juttu puhutud ja niisama oldud. Polegi kaua aega kellegagi istunud ja tšillinud. Kui nii võib öelda. 

Kiire päev oli- vahe peal jõudis kuller mulle kaks pakki tuua. Lisan paar pildikest paarist tootest, teisi näitan juba järgmises postituses. 


Bikiinid (LINK)

Pluus (LINK)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga