Määratlemata

SheIn.com

Taaskord on aeg sealmaal, kus ma saan teile näidata mõnda toodet, mis ma jupp aega tagasi SheIn.com lehelt (LINK) sain. 

Roosa pluus (LINK). Mugav, piisavalt pikk, laseb õhku läbi ja värvuselt on just täpselt see, mis mulle väga meeldib. 
Bikiinid (LINK). Neid valides juba ma teadsin, et seljas pilti ma siia blogisse lisama ei hakka. Ehk suvel kui nad mulle selga satuvad. Rinnust natuke on kitsad, aga muidu väga ilusad. 
Trikoo (LINK). I am in love with it! Mulle pole kunagi trikood meeldinud, kuid see vallutas mu südame kohe kui pakist välja võtsin. Ta on reaalselt nii neoonroosa, et hilisel suveõhtul, kui juba hämaraks kisub, on ta suurepärane helkurvesti asendaja. 😀 Ja minu õnneks sobib ta mulle valatult. Eks suvel saab rannas pildistatud. Hetkel ma selline luik, et kole vaadata.

2 thoughts on “SheIn.com”

  1. Tere!
    Kui te tellisite sheinist riideid, kas tollimaks või midagi läks sinna juurde ka?

    1. Ma tellisin nii ammu aega tagasi, ei mäleta kahjuks 🙁

      Aga kui ma ei eksi, siis nüüd peab tolli maksma jah.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga