Määratlemata

SheIn.com

Iga kord kui ma SheInist paki saan, siis mõtlen, et miks pagana päralt nad selle lehe nime ära muutsid? Sheinside on palju ilusam, kui SheIn.. See viimane kõlaks nagu nina oleks kinni. 😀 Sheinside on küll pikem, aga kuidagi naiselikum ja ilusam.. veider kiiks mul sellega, ma ei tea.

Igatahes, selle pakiga oli vist küll esimene rekord- pakk tuli ainult 3 päeva! Hiinast! Mul vajus karp lahti, kui sms sain teatega, et pakk on kohal ja ma võin sellele järgi minna. Kannatamatu nagu ma olen, tormasingi postkontorisse ja sellel korral mingeid probleeme ei esinenud.  

Pakis oli ainult kaks asja- niuniu. Aga see-eest jäin ma vägagi rahule. 

Kleit (LINK). Kleit mulle iseenesest meeldib, aga ma vist pean oma keha üle mõõtma, sest viimasel ajal olen oma vanade mõõtude järgi riideid tellinud, aga enamus asju on kohati suured ja laiad. Selle kleidiga on samamoodi. Rinnust ja pihast on lai, varrukad samamoodi. Aga õnneks saan ma kerge vaevaga paari õmblusega selle korda teha. Ma karstin, et kuna tootefotol on see dekoltee nii avar, siis kindlasti on päriselt veel avaram ja ma ilmselt ei kannagi siis seda kleiti, aga sellel korral oli hoopis vastupidi- dekoltee on väiksem, kui tootefotol. 
Body (LINK). Kunagi ei arvanud ma bodyst mitte midagi, sest oma kehaga ma rahul ei olnud ning ei tulnud kõne allagi midagi sellist selga panna, mis sangadele säru ei tee. Täna ma olen enamvähem oma kehaga rahul ja uskumatu, aga ma tundsin end selles väga hästi. Ja minu meelest ta istub ka kenasti mul seljas. Selle body juurde on ainult raske õigeid pükse leida, mul polnud kodus sobivaid, aga ajasin mingid ikka jalga. Lisaks jällegi see dekoltee koht- mulle väga ei meeldi avara dekolteega asju kanda, aga siin tõttab appi must rinnahoidja ja kohe mugavam on kanda. Kettidega pean midagi ette võtma, liiga pikad on..ehk lühemaks tegema.

1 thought on “SheIn.com”

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga