***

sõit-sõit-sõit linna

Üsna akward on mõelda, et alles eelmisel nädalal kolisime Tallinnast ära ja juba ronime sinna tagasi. Põhjuseid on mitmeid: ma pean igasuguseid proove viima ja härral on omad asjatoimetused. Võib vist öelda, et Tallinnas käimist tuleb tulevikus tihti ette, sest ma pole veel otsustanud, kas vahetada ämmaemandat või mitte. Pean tunnistama, et ma kardan. Ma ei taha eriti vahetada, sest ma olen ühega juba harjunud. Teisest küljest väsitaks ja tüütaks selline sõit pikemas perspektiivis mind kindlasti ära, sest ega visiite seoses rasedusega on kuus rohkem. Kas saab üldse sünnitada mujal, kui seal haiglas, kus sa oled arvele võetud?
Homme pean minema proove andma, 13.03 ultrahelisse ja 27.03 uuesti ämmaka vastuvõtule.
Lisaks on Hendrikul logopeed 16.03 ja õnneks samal päeval ka kõrva-, nina-, kurguarsti vastuvõtt. Vaena laps peab vist jälle operatsioonile minema. Lõigatakse küljest kõik, mida veel lõigata annab. Kogu see jama algas peale adenoidioppi, mil ta kõrvad haigeks jäid. Kõrv sai opereeritud, algas jama kurgumandlitega ja nüüd tahetakse ka need ära võtta.Hendrikuga hakkame küll Tallinnas logopeedil edasi käima. Ta on selle tädiga juba nii harjunud ja ei hakka mina teda traumeerima. Ka temal on raskusi uute täiskasvanutega kohanemisel.

Nii palju asjatoimetusi on üldse teha, et ma siin mõtlen, kas ma lõpuks elavana sellest kõigest väljun. Kuna ma hetkel niikuinii kodune olen, siis lasteaiakohtadega kiiret pole. Peaasi, et septembrist nad ilusti lasteaeda saaks. Eks seal ole ka alguses harjumisperiood või kuidas nad üldse kohanevad seal. Tegelikult on asjad lihtsad, ainult jooksmist on väga palju.

Tallinn jääb suureks osaks meie elust. Kuigi ma ei tundnu need aastad seal end üldse koduselt, siis meenutan seal elatud aega ikka heldimusega. Juhtus, mis juhtus ja oli, mis oli, see oli üks osa minu elust ja see on miski, mida ma ei kahetse. Saime kõik millegi võrra rikkamaks seal elades.

4 thoughts on “sõit-sõit-sõit linna”

  1. Saad ikka teised haiglas sünnitada, olenemata sellest, kuskohas sa arvel oled.
    Lihtsalt sünnitusele minnes peab rasedakaart kaasas olema, kuskohast nad siis sinu rasedusaegset “olukorda” saavad jälgida 🙂

  2. Jyskis on suht odavad mööblid. Soov.ee ostan.ee vms peaks ka kindlastiii olema . Ja kui nii tihti tlnas käite ja ei taha kallilt mööblit osta siis kindlasti on tlnas võibolla ehk isegi paides mingi mööblipood vms. Usun et kui otsida tsila leiab hea hinnaga ja korralike asju. Guuuuuuugelda !:)))

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga