MÀÀratlemata

spring wishlist 🐞

Ilm on vĂ€ljas nii suurepĂ€rane- pĂ€ike sĂ€rab taevas, temperatuur ei ole enam nii kĂ”rge (vĂ€hemalt pĂ€evasel ajal) ja jopega on kohati nii palav olla. Kerge lumekiht on maas, kuid see ei heiduta ĂŒldse. Teeb meie Eestimaa veel ilusamaks kui ta seda juba on. 

Mida soojemaks aga ilmad lÀhevad ja mida rohkem aeg edasi lÀheb, seda enam meenub, et tulemas on kevad ja peale seda jÀlle see kauaoodatud suvi. Minu puhul on see normaalne, et talvel tahaks hirmsalt suve ja suvel tahaks veel hirmsamalt talve. Selline mÔnus fiiling on hetkel ja tahaks oma riidekappi tuulutada virtuaalselt, ilusaid asju vaadata ja oma lÀpaka jÀrjehoidjat tÀiendada. 

Niisiis ma vĂ”tsingi ette lehe, millega ma olen varasemalt koostööd teinud. KĂŒll olen ma sealt saanud asju meesterahvale, midagi lastele ja ka endale. Üldiselt olen kĂ”igega rahule jÀÀnud, sest ma suudan igas asjas leida midagi positiivset ja toodet oma kĂ€e jĂ€rgi muuta/kujundada. 

TĂ€nases wishlisti postituses on kĂ”ik tooted pĂ€rit Dresslink.com lehelt (LINK). Kui ma surfan erinevatel netilehtedel ja vaatan meelepĂ€raseid asju, kipun ma alatihti kĂŒlastama esmajoones “whats new” rubriiki, sest seal on kĂ”ige uuem kaup. Kui mul vĂ€ga igav on, siis vaatan ma ĂŒle ka erinevad kategooriad. 

Viimasel ajal on minu lemmikuteks kujunenud kĂ”rge pihaga teksad, Ă”hulised ja pikemad pluusid. Üldse tunnen ma end viimasel ajal palju naiselikumana. Tunnen, et olen vĂ€ga ilus ja enesekindel. Eks kilode kadumisega on see ĂŒsna loomulik emotsioon.
Pluus (LINK)

Pluus (LINK)

Pluus (LINK)

Pluus (LINK)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. NÔutavad vÀljad on tÀhistatud *-ga