Määratlemata

sul on võimalus küsida

Ma otsustasin, et teen blogile ask.fm konto. Mulle tuleb siia igasuguste postituste alla küsimusi, mis ei olegi tegelt postituse endaga seotud. Nii ma siis mõtlesingi, et okei, eks ma teen selle konto (varikontot reportisin, aga ask ei tee essugi selle peale) ja kõik kes soovivad küsida, saavad seda vabalt nüüd teha. Ma ei ole kindel, kas ma isikliku elu küsimustele hakkan vastama ja samuti nendele “küsimustele”, mida ei suudeta adekvaatselt küsida, aga kindel on see, et kõigile küsimustele seoses blogimisega, ma vastan. Võite kindlad olla! Tuletagem meelde, et see koht võib olla anonüümsetele küsijatele, aga mingisugused piirid võiksid olla, kui sul vähegi eneseväärikust on. Ma kannatan kõik välja, mis on adekvaatne. Küsimuse kastikese leiab blogi paremalt küljeribalt. 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga