Määratlemata

süümekate vabad krõpsud

Tükk aega tagasi saatis Protein Bites Eesti (LINK) mulle kolme erineva maitsega krõpsukesi- hapukoore ja sibula, lõunamaine BBQ kana ja juustu maitselised. 
Alguses olin ma megavaimustuses, et saab midagi näksida ilma süümekateta. Kui ma aga esimese paki avasin (hapukoore ja sibula), olin ma pisut pettunud. Maitsesin. Esimese asjana kargas pähe mõte “kas kõik tervislik peab olema maitsetu?”. Ma tundsin hästi õrnalt seda sibulat ja hapukoort, seega mulle nad ei meeldinud.
Lõunamaine BBQ kana oli tunduvalt maitsekam. Ja ühtlasi võib öelda, et minu lemmik krõpsud nende kolme valiku hulgast. Kana maitset oli hästi tunda ja sellised mõnusalt.. vürtsikad olid. Kuigi ma eriti vürtikaid toite ei armasta. 
Juustu omad olid enam-vähem. Maitset oli parajalt tunda, kuid järelmaitse oli selline.. imelik, kuidagi teistmoodi. Ma ei oskagi seda kirjeldada.. Sama järelmaitse nagu sibula-hapukoore omadel.. selline mage või midagi. 
Kokkuvõtvalt kujunesid minu lemmikud:
1. Lõunamaine BBQ kana
2. Juustu
3. ehk mitte üldse ei meeldinud hapukoore-sibula omad

Kuid muidugi ei ole need maitsed ainukesed vaid valik on üsna suur ja sellega saab tutvuda nende facebooki lehel, mille ma üleval pool ära lingitasin. 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga