***

Suure tähe väiksed tähed: emadepäeva eri

See pilt kirjeldab jõle hästi mu poegade iseloomu ja käitumist – Raimond ja Kristofer on pigem sellised lõbusad ja seltskonnahinged ning Hendrik tagasihoidlik ja häbelik.

Mõtlesin, et kuna Emadepäeval olen kirjutanud kas sellest, mida emaks olemine minu jaoks tähendab või mida minu ema mulle tähendab, tegime sellel aastal midagi uut. Kuna Raimond veel nii sõnaosav ei ole ja Hendrik on väga häbelik, tuli video kesine. Point oli selles, et ma küsisin neilt enda kohta küsimusi ja nemad vastasid, kuidas heaks või õigeks pidasid. 😊

Ärge siis pange tähele Raimondi kohatut kommentaari, loll jutt käib vahel asja juurde. 😀 Vahel nad teavad asju, mis teevad mullegi silmad ette. Eks see ole see külalaste jutt, mis ühtede kõrvust teise jõuab. Lapsevanemana on minu töö võimalikult lihtsalt neile taolisi asju seletada. 🙂

Imeilusat Emadepäeva!

3 thoughts on “Suure tähe väiksed tähed: emadepäeva eri”

  1. See video oleks olnud palju parem kui sa oleks oma küsimused ette mõelnud. Praegu aga jah ei midagi põnevat, sest ajasid lapsed segadusse kuna küsisid samu küsimusi-erinevalt sõnastades.

  2. Tere! Ma eriti ei kommenteeri enam, aga täna tuli soov siia kirjutada. Teate, Jane Te olete üks väga vahva emme! Nii noor ja juba kolm last – see pole just tänapäeval tavaline. Veel meeldib mulle, et hoolite oma “pesakesest” ja “pesakonnast”. Olen vana -aja inimene ja kui näen, et noormehed on pidupäevaks lipsustatud ja viikarites, siis minu jaoks on see kasvatuse lisaväärtus. Aitäh.

    1. Ma arvan, et muud võimalust ei olegi, sest selliseid piduriideid kantakse niikuinii väga harva, nendel mõnel korral pole probleemi laps viisakalt piduriidesse panna 🙂 Aitäh sulle nende armsate sõnade eest 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga