***

Tahaks rästikuid lutsutada…

Oh jah, see odraiva postitus sai ikka maruhead tagasisidet. Ma siin naersin kõht kõveras, pisarad mööda põski alla voolamas, mida kõike inimesed mul soovitasid teha. 😀

Ei, sellessuhtes huvitav, peaks ükshaaval proovima hakkama. 😀

Kõige koomilisem oli muidugi ka kõige viimane:

Ma oleks pidanud vist kohe postituse alguses ära mainima, et kes viinaga kimpus, siis see ei ole teile… Ma kujutan ette, kuidas nüüd viinaninad peale selle postituse lugemist “tasuta viina” järgi metsa jooksevad suure lutsutamishimuga. 😀

Aga kui ma selle soovituse sain, hakkas mul peas selline lühifilm ketrama, et… kujutate ikka ette, kuidas ma üks silm rullis metsas samblamätaste sees või kuskil pika rohu sees otsin rästikut, mida lutsutada. Mina küll seda eriskummalist pilti oma peast enam välja ei saa. Ma igatahes südamest loodan, et mitte keegi mitte kunagi pole ühtegi vaest rästikut väärkohelnud, et oma odraivast lahti saada. 😀

Mul hakkab juba vaikselt kahju rästikutest, aga hea meelega kuulaks, kas keegi mu jälgijatest on rästikut lutsutanud? 😀

Ma mõtlen, et kui see odraivake hakkab minus juba räiget viha tekitama, siis võibolla viimases hädas ma seda nippi isegi kasutaks, aga praegu on ta mul täitsa selline kaaslane, kes nii väga pinda ei käiks, et hakkaks rästikuid metsa all lutsutama.

Kusjuures seekord ma sain odraivast suht ruttu lahti ja ma kohe räägin ka, mida ma tegin, aga nt eelmisel korral oli mul silm megalt paistes ja mäda täis – panin siis silmatilkasid ja määrisin aloevera geeli, aga ikka pikalt läks enne, kui lahti sain.

Sellel korral mul ju eelmine reede oli silm päris rullis ja laupäeval läksin üritusele – mitmed küsisid ka, kuidas ma oma silma nii ruttu korda sain, aga pesin nägu reede ja laupäev, pühapäev ning eile Alya Skin mitsellaarvahuga ja mu odraiva on kadunud. Peaks välja tooma selle ka, et laupäeval panin ma odraivale hulga meiki ja kui mul odraiva puutub kokku meigiga, on see alati tunduvalt hullemaks läinud – seekord aga peale meiki oli veel paremas seisus.

Sellel Alya Skin mitsellaaevahul ongi igasugune põletikuvastane toime ja ravib vistrikke ka väga hästi – soovitan! Kood janeblogi annab head soodukat ka!

#maailmakõigemõttetumpostitus

3 thoughts on “Tahaks rästikuid lutsutada…”

  1. Kahju ,et ma seda postitust lugesin arsti ukse taga sest ma tahtsin korralikult naerda 😅🤣 Pole tulnudki sellise asja peale,pigem olen ikka Apteegist abi leidnud mitte metsa alla jooksnud 🤣🤣

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga